Obavijesti

Show

Komentari 35

'U školi sam bila žrtva nasilja pa sam osjetljiva na nepravdu'

'U školi sam bila žrtva nasilja pa sam osjetljiva na nepravdu'
10

U prvim epizodama showa 'Gospodin Savršeni' najviše interesa za Miju pokazivala je upravo Monika. Kasnije je shvatila da među njima nema kemije i da se previše djevojaka 'mota' oko njega pa je napustila show

VIDEO

Siščanka Monika Kelčec (30) u prvim epizodama reality showa 'Gospodin Savršeni' bila je vrlo zagrijana za Miju Matića (27). Ipak, prošlog tjedna odlučila je napustiti show jer je shvatila da oko njega ide puno djevojaka i da je to previše za nju. 

- Nije se dogodila ona kemija koja je za mene vrlo važna. Zbog toga sam smatrala kako je jedino fer prema meni, Miji i drugim curama da napustim show kako bi se Mijo mogao fokusirati na druge cure, a i kako bi se one opustile jer više ne bi imale mene kao glavnu prijetnju kakvom su me smatrale - rekla je Monika za RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

U show se prijavila spontano jer je željela probati nešto novo u životu, ali nije ni odbacila mogućnost da se zaljubi i pronađe ljubav svog života.

- Privlače me iskreni, samopouzdani, zanimljivi i karakterno jaki muškarci. Za mene muškarac mora biti stup obitelji, pružati sigurnost u svakom smislu, a samim time i po mentalnoj snazi biti na istoj razini kao i ja. Privlače me tamnoputi, snažni muškarci, po mogućnosti svijetlih očiju, što sam zaključila profilirajući muškarce s kojima sam bila u vezi, no nemam baš neki strogo određeni tip muškarca kad je o izgledu riječ. Moj bi idealan partner trebao biti iskren, hrabar, sposoban pokazati emocije, vjeran, odgovoran i uspješan, a ujedno da se može opustiti i pokazati dijete u sebi - opisala je Monika kakvog muškarca želi. 

Zbog ljubavi bi se mogla preseliti i na kraj svijeta, ali njezin ljubavni partner trebao bi shvatiti da ipak ona ne može bez svojih životinja te bi i njih povela. Ako bi to odbio, i ona bi njega. Inače, Monika je odrasla kod bake i djeda na selu. Bila je okružena životinjama što ju je činilo sretnom. U društvu je obično bila jedina djevojčica.

-  U školi sam doživljavala vršnjačko nasilje tako da sam jako osjetljiva na nepravdu ili kada netko napada ili omalovažava slabije i to me doista osnažilo kao osobu kakva sam danas - iskrena je Monika koja kaže da iz svakog iskustva treba uzeti ono najbolje. 

Uz to, kaže Monika, mnogo toga se još ne zna o njoj jer je kratko bila u realityju. 

- Odnosi s drugim djevojkama u kući nisu dopuštali da pokažem svoju zabavnu stranu. Ipak, smatram da ste mogli zaključiti kakva sam osoba, da sam vesela, odlučna, da nisam zla i da se ne rugam nikome - rekla je. U showu se najviše sprijateljila sa Samrom i Nušom.

- Nikada se ne bih mogla družiti s osobama poput Barbare ili Sare koje su jako nezadovoljne same sobom pa imaju potrebu ponižavati ili provocirati druge osobe - rekla je Monika. 

Prijateljica, kaže, baš i nema, ali poznanice su ju podržavale, kao i obitelj.

- S obzirom na to da se moja obitelj naviknula na to da što naumim to i ostvarim, nisu imali previše izbora nego da me podrže i budu uz mene. Dakako da je bilo raznih mišljenja i sve ih uvažavam, no za mene je bila najvažnija potpora i puno mi je značila - kaže. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život