Obavijesti

Show

Komentari 61

'U slobodno vrijeme kad nismo anđeli, rasturamo na plejki'

'U slobodno vrijeme kad nismo anđeli, rasturamo na plejki'
4

Roko Blažević u Tel Avivu većinu vremena provodi radno. Ono malo slobodnog vremena što uhvati, krati igrajući igrice te uživajući na izraelskim plažama.

VIDEO

Vrijeme u Tel Avivu većinom provodimo na probama. Nažalost nemamo puno slobodnog vremena, ali to što imamo iskoristimo na odmor, šetnju po plaži i u mom slučaju PlayStation, priča nam Roko Blažević koji za šest dana nastupa na Izboru za pjesmu Eurovizije.

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu najviše voli igrati arkadne igrice Crash Bandicoot te Spyro. Dnevno provodi oko sat vremena igrajući PlayStation.

- Duže mi ne daju. S obzirom da je i pobjednica Eurovizije, Marija Šerifović, na taj način provodila svoje slobodno vrijeme, mislim da ‘plejka’ ne može biti loša stvar - u šali dodaje. Priznaje i kako mu je Tel Aviv predivan grad.

- Zahvatilo nas je lijepo i sunčano vrijeme pa je plaža pravi užitak - kaže nam Roko koji se i na društvenim mrežama pohvalio videima s izraelske plaže. Objavio je i video na kojem se vidi da slobodno vrijeme provodi uživajući i na bazenu u hotelu Crowne Plaza.

U utorak je Roko odradio prvu eurovizijsku probu, a uskoro ga očekuje i druga nakon koje će se 16. svibnja popeti na eurovizijsku pozornicu i pjesmom “The Dream” pokušati osvojiti publiku i žiri.

Pokretanje videa...

Roko u Tel Avivu 01:00

- Spremni smo i jedva čekamo povratak na veliku eurovizijsku scenu - ističe Roko. Svoje eventualne favorite na ovogodišnjem Eurosongu ipak ne želi otkrivati jer smatra da ne bi bilo kolegijalno ikoga isticati. Ipak priznaje da postoji njemu nekoliko zanimljivih pjesama. Nema tremu pred nastup, ali je jako uzbuđen.

- S obzirom da mi anđeli simbolično ‘vraćaju’ krila na eurovizijskoj pozornici, to se logično i smisleno nadovezuje i kao krunidba mog prvog eurovizijskog nastupa. Hoće li nam se nastup ‘pozlatiti’ – ne znamo, no u to vjerujemo kao Delegacija - složno zaključuju Roko i članovi Hrvatske delegacije koja ga prati na putu u Izraelu.

NEVJERNI SU I ZLI: Veza s ovim horoskopskim znakovima je pakao

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...