Obavijesti

Show

Komentari 0

U tajnom laboratoriju Elisa je zatočena u životu tišine i jeze

U tajnom laboratoriju Elisa je zatočena u životu tišine i jeze
3

Misteriozni laboratoriji skrivaju mnoge tajne. Neki drže podatke o groznim ubojicama iz drugih vremena, dok drugi čuvaju bića o kojima nismo niti mogli sanjati

VIDEO

Redatelj Guillermo del Toro se godinu za godinu vraća na ekrane, kako velike tako i male, s podosta čudnim ostvarenjima. Takvo je i njegovo najnovije najavljeno djelo, 'The Shape Of Water'. U pitanju je film koji već na prvi pogled ostavlja dojam začudnosti i misterioznosti te nam daje uvid u sve ono po čemu i pamtimo del Tora.

Pogledajte prvi foršpan

U pitanju je priča postavljena u paranoidnu kulturu s kraja '50. i početka '60. godina u Americi.U jednom skrivenom, dobro osiguranom laboratoriju, kojeg vodi vlada, usamljena Elisa (Sally Hawkins) zarobljena je u životu tišine i izolacije. Kao nijema osoba proživljava značajno teže trenutke no što ih proživljavaju njene kolege.

No njen život se stubokom mijenja jednom kada sa svojom kolegicom Zeldom (Octavia Spencer) otkrije tajni eksperiment, jedno biće neviđeno prije na Zemlji (Doug Jones).

Jasno, problemi nastanu jednom kada njeni nadređeni (Michael Shannon i Richard Jenkins) otkriju da je komunicirala s bićem, a u sve će se uplesti i tajanstveni znanstvenik (Michael Stuhlbarg).

 

✨🌊✨Artwork for The Shape of Water, directed by @realgdt. @foxsearchlight #theshapeofwater

A post shared by James Jean (@jamesjeanart) on

U glavnim ulogama u filmu nalaze se redateljev dugogodišnji suradnik, Doug Jones, mlada Sally Hawkins te pouzdani Michael Shannon uz Michaela Stuhlbarga i Octaviu Spencer u sporednim ulogama. Redatelj je spomenuti del Toro, koji režira film po svojem scenariju.

Film u kinima očekujemo krajem ove godine, netom prije Božića, a del Toro nastavlja s radom na nastavku 'Bitke na Pacifiku'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode