Obavijesti

Show

Komentari 0

U tom nevinom selu počinjeni su nezamislivo okrutni zločini

U tom nevinom selu počinjeni su nezamislivo okrutni zločini
5

Osim iskrcavanja na plažama diljem te pokrajine, Saveznici su tijekom noći izvršili i nekoliko komando napada iza neprijateljskih linija. Ono što su razotkrili ih je zgranulo

VIDEO

Jedan od dana koji su promijenili tijek svijeta svakako je i Dan D, 6. lipnja 1944. godine. Na taj su se dan Savezničke snage iskrcale u Normandiji kako bi se borile protiv omraženog neprijatelja, nacista.

Osim iskrcavanja na plažama diljem te pokrajine, Saveznici su tijekom noći izvršili i nekoliko komando napada iza neprijateljskih linija, ne bi li poboljšali svoje šanse za uspjeh. Film 'Operacija Overlord' prati jednu takvu akciju i vojnike koji su se našli u sred najužasnijih događaja koje su mogli zamisliti.

Lovac i lov su evoluirali: Pred nas je stiglo konačno poglavlje
Lovac i lov su evoluirali: Pred nas je stiglo konačno poglavlje

'Operacija Overlord' je film kakav do sad niste vidjeli. Zabavan je, divlji, napet, prepun akcije, ali i užasa. Odvest će vas na putovanje u kojem nećete znati što slijedi dalje. Ovo je iskustvo koje morate podijeliti s vašim najosjetljivijim prijateljima.

Pogledajte ekskluzivan poster

Uvečer, na Dan D, skupina vojnika poslana je u nacistički okupiranu Francusku kako bi dovršili zadnju ratnu misiju. Na terenu, u jednom nevinom selu, otkrivaju nacistički laboratorij koji izvodi groteskne i lude pokuse na lokalnim seljanima. Vojni ih trening nije pripremio za ono što će uslijediti - spašavanje svijeta od još veće prijetnje no što su nacisti.

Pred njima je borba s postrojbom genetski poboljšanih vojnika. Hoće li Treći Reich uspjeti u svojem zlobnom naumu? Hoće li Nacistička Njemačka osvojiti svijet svojom armijom supervojnika, svojom vojskom Übermenscha?

Pogledajte foršpan

Glavne uloge u 'Operaciji Overlord' preuzeli su britanski glumac Jovan Adepo i glumac iz srca Kalifornije, Wyatt Russell. Sve popularniji danski glumac Pilou Asbæk te John Magaro i Mathilde Ollivier su u sporednim ulogama. Režije se prihvatio Julius Avery, čiji je prethodni film, 'Son of a Gun', podosta dobro primljen. Iskusan dvojac Billy Ray i Mark L. Smith odgovoran je za scenarij, dok je za produkciju zaslužan tvorac filmova Cloverfield, J.J. Abrams.

'Operacija Overlord', u distribuciji Blitza, u kina stiže početkom studenog ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode