Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U zraku +25, a Mačak hoda s gigantskim šalom od 15.000 kn

None Foto: Instagram 4

Modni stilist Marko Grubnić ima istančan ukus, a za sebe odabire luksuzne modne dodatke. Tako se za zimu pripremio s odgovarajućom garderobom i šalom koji dođe 15.000 kuna

Marko Grubnić (37) pazi na to da iz kuće uvijek izađe lijepo odjeven. Svoju ljubav prema skupocjenim i brendiranim krpicama odavno ne skriva. Tako se na društvenim mrežama pohvalio gigantskim šalom francuskog brenda Balenciaga čija cijena iznosi nešto više od dvije tisuće dolara, odnosno 15 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

- To sam samo ja - napisao je Grubnić ispod fotografije koju je objavio na društvenim mrežama. Također, Modni Mačak nedavno je na svojem Instagram profilu objavio i video u kojem se pohvalio novom Dior torbicom koja koja košta nešto više od 18 tisuća kuna.

Ta cijena je prava sitnica kad se usporedi s torbom kultne francuske modne kuće Hermes. Za Birkinicu je modni stilist 'iskeširao' oko 80.000 kuna, no ne stidi se priznati kako voli luskuznu odjeću. 

Foto: Instagram

- Volim dobar auto, jako volim dobar sat i garderobu. Svoj novac trošim samo na sebe i onda me ljudi uglavnom pitaju otkud taj novac, otkud tebi, ali kad bi mi to sad išli onako gledati jedna obitelj od četiri člana i imaju sto drugih obaveza ja to sve nemam. Ja to sve trošim na sebe - objašnjava te dodaje da kombinira skupo i jeftino. Marko je priznao i da ne štedi ciljano, špeceraj kupuje sam, a kupuje uglavnom zdravu hranu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dosta novaca trošim na te nekakve dućane koji imaju fitness prehranu. Baš sam ono tip kojem možeš prodati sve i svašta. Čim visim da piše low sugar kažem daj dva komada - priznaje. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (71)
  • Zrno po zrno, pogača, a kod Grubnića "ku..c po ku..c, šal"!

    25. 10. 2019,   14:36
  • Bolje da je uzeo plakat od balencijage i hodo s njim,vise bi se istico,a ne ovaj tepih hahahhahhaha

    25. 10. 2019,   14:25
  • Sva sreća da tvoja guza "ne zna pričati".

    25. 10. 2019,   15:06