Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Udala bih se za Milojka jedino ako ćemo se brzo i rastati...'

None Foto: Privatna arhiva/kolaž 14

Natjecateljica Vesna je Milojku gatala te mu je otkrila kako neće zauvijek ostati s Mlijanom.'Vidim da te vole druge žene, Natalija se ističe u tome. Izgleda će ona biti s tobom do kraja života' rekla je natjecateljica

Natjecatelji srpskog reality showa 'Parovi' Milojko Božić (74) zamolio je natjecateljicu Vesnu Rivas da mu pogleda u karte, piše Kurir. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Naime, zaručnika Milijane Bogdanović (21) zanimalo je da li ga njegova odabranica vara. Milijana je komentirala da će se udati za Milojka, ali da će se brzo razvesti jer želi nekog s kim će provesti ostatak života.

KONTROVERZNI PAR Milojko je s Požgajem 'dijelio' djevojku Milijanu, ali i lijekove

- Vesna, moraš da mi pogledaš u karte da vidim što me čeka pored ove -  izjavio je Milojko, a Vesna mu je učinila tu uslugu.

Foto: screenshot/

- Vidim da te vole druge žene, Natalija se ističe u tome. Izgleda će ona biti s tobom do kraja života - rekla je Rivasova i time Milojku 'razbila' sve nada za dugovječnu ljubav s Milijanom. 

Milijana je nedavno potvrdila da se upustila u spolni odnos s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem (35) u reality showu 'Parovi', zbog čega joj je zaručnik uputio teške riječi.

- Rekao si mi prije par dana da se je**m za pare - rekla je Milijana 53 godine starijem dečku, na što joj je on odbrusio. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Dobro da, neka bude da sam ti rekao, ali Požgaj ti je rekao da si najveća dr*lja - odbrusio joj je Milojko. Milijana je pred kamerama priznala kako su ona i Požgaj imali spolni odnos dok su bili u izolaciji. 

POKAJALA SE Milijana okrenula priču: Žao mi je što sam spavala s Požgajem

- Imali smo seksualni odnos, nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu - objasnila je Milijana koja je s Požgajem bila u izolaciji 10 do 15 minuta. Ipak, zbog spomenutog seksa Milijana je požalila. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Zbog seksa u izolaciji se kajem. Da sam znala, nikad ne bih pristala na to - rekla je Milijana koja je prethodno govorila da bi bila s Požgajem u vezi. 

- Bila bih s Požgajem, kada bih bila siguran da sam situirana i da me zaista želi - objasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Komentari (31)
  • Sramota čovječanstva i ljudskog roda.

    12. 6. 2019,   23:16
  • Kako sebi ljudi mogu dozvoliti ovakvo sramoćenje u javnosti?

    12. 6. 2019,   23:13
  • Pametne žene znaju smuvati prolupale starce i poslije mirno uživati sa mlađim frajerima.

    12. 6. 2019,   23:51