Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ella Dvornik se udala: 'Charles me odveo u Vegas da me oženi'

None Foto: Instagram 3

Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo teško, objasnila je Ella

Ella Dvornik (28) udala se za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea (41) s kojim ima kćer Balie Dee (1).

- Prije 5 godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako, jako teško! - napisala je Ella na Instagramu.

- Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena) - dodala je Ella uz njihovu zajedničku fotografiju.

Pratitelji i fanovi su ih zasuli čestitkama. Prisjetili su se Ellinog i Charlesovog prvog susreta na kojem ga je ona snimala.

- 'Što to radiš?', pitao me. 'Snimam video našeg prvog susreta', odgovorila sam. 'I, što ćeš s time?', pogledao me. 'Pustit ćemo ga na našem vjenčanju', odgovorila sam uz osmijeh. Imala sam 22 godine, a on 37. Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način - napisala je prošle godine Ella na svom profilu.

Foto: Instagram

 

 

Komentari (162)
  • nekako mi baš drago zbog ove male

    15. 2. 2019,   08:20
  • A dobro je Ella uspjela..... Bolje nego da je gurala glazbenu karijeru, to nikako nije bilo za nju. Ovako blogerica, putuje okolo, plaćaju joj, našla ljubav života, ostvarila se kao majka, ko bi rekao da će se Ellica uozbiljiti, sve u svemu super.

    15. 2. 2019,   08:45
  • Isto tako... ovim gore neupućenim... tko je ta?.. balavica?!!!... ženi me ne ženi me pametnica... i ostalih posprdnih komentara jedinki koji frustrirano siju mržnju na svim člancima jer su neispunjeni. Pa eto Ella je osoba koja je uvijek istupila za potrebite, za siromašne, za samohrane majke i očajne samohrane očeve kad god smo ju mi to zamolili putem običnog FB, mi obični ljudi. I nije to samodopadno dijelila na blogu tražeći pozornost. Bila je spona između doktora i čovjeka, između siromaštva i naših nebitnih FB akcija prikupljanja pomoći svakome za koga smo ju molili. Nikad nije rekla ne kada nismo uspjeli doći do novina i članaka jer neke priče stvarnih ljudi nisu baš tako zanimljive kao npr Severina i njen novi kaput, Karleuša i njen dex skandal... itd. Došla je slikala se za običnu FB grupu da dokaže svima koji su sudjelovali da je pomoć uručena... Za njen humanitarni rad i nesebično srce nitko nezna niti ne piše... ma niti koga zanima... Kako ste puni mržnje i zavisti... sram vas bilo sve.. Toliko od mene.

    15. 2. 2019,   10:19