Obavijesti

Show

Komentari 168

Udala se Maja: Majka ju pratila do Nenada, haljinu radio Mačak

Udala se Maja: Majka ju pratila do Nenada, haljinu radio Mačak
35

Pjevačica Maja Šuput rekla je 'da' svom izabraniku Nenadu Tatarinovu. Kuma na vjenčanju bila je Lana Gadza Čermak, a Martina Tomčić pjevala je prije ceremonije

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput (39) udala se za Nenada Tatarinova (36). Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a pjevačica je organizirala i dronove. Prije nego što su mladenci stali pred matičarkom zapjevala je operna pjevačica Martina Tomčić (44). Nakon što je matičar pitao pjevačicu uzima li Nenada za svog supruga, Maja je glasno viknula 'da'. Pjevačicu je do Nenada vodila majka, a nakon što je ceremonija završila počela je padati kiša. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:33

- Draga Maja, dragi Nenade svečano objavljujem da je brak između vas sklopljen - rekla je matičarka nakon čega je zasvirala pjesma 'Love me like you do'.

Živjeli mladenci, vikali su razdragani uzvanici na svadbenoj fešti na istarskom imanju, gdje su pjevačica i Nenad organizirali vjenčanje. Mladenci i gosti su se nakon ceremonije uputili u salu, a na meniju su imali: Tonno witellatom rižoto acuebelo, pljukanci i goveđi biftek. Maja i Nenad za prvi ples odabrali su pjesmu 'Love me like you do'. 

- Odsad me zovite gospođa Tatarinov - ponosno je cijeloga dana vikala Maja prijateljima i obožavateljima. Iako je vjenčanje planirala odraditi u tajnosti, ipak nije uspjela zadržati bujicu emocija. Cijelu zabavu, kao i uzvanike, Maja je snimala dronom.

Za vjenčanicu se pobrinuo Majin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić (36), priznao je kako je pustio suzu radosnicu nakon što je saznao da je pjevačica izabrala da on bude kreator najvažnije haljine u njezinom životu. 

- Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda  Vera Wang, čak sam napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla: ' Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu. Sve haljine u karijeri si napravio. Želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice. Osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza udaje shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo jer sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo - napisao je Marko na svom instagram profilu. 

Svega nekoliko sati prije najvažnijeg tuluma svatovska pjevačica zaručnika je iznenadila ogromnim plakatom koji je postavila na ulazu u Rovinj.

 

Pokretanje videa...

00:03

- Prisežem i pred Bogom i pred narodom: u dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno, tvoja Tatarinova - napisala je Maja na jumbo plakatu.

Prvi gosti na slavlje su stigli već u petak. Maja se pobrinula da se pred njih iznesu najfinije delicije, a gosti su oduševljeno pozirali i hvalili se na društvenim mrežama kadrovima gdje se na nekoliko šankova posluživao šampanjac, najfinija vina, kokteli...

Na dan svadbene svečanosti, malo iza podneva, stigli su prvi gosti. Mladenka ih je dočekala u pripijenoj elegantnoj haljini optočenoj šljokicama u kojoj je nasmijana dočekivala i pozdravljala razdragane svatove.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:54

Njezin Nenad također se odlučio za bijelo pa je uz hlače, košulju i sako, kombinirao tamne mokasinke i bijeli šešir.

Sa suprugom rasplesao se uoči ceremonije i pozirao s cigarom u ustima. Ulaz u raskošno imanje mladenci su zatvorili za znatiželjnike, a do podne su vrijedno osoblje i organizatori vjenčanja puštali glazbu i mjerili glasnoću jer su svatovskoj pjevačici prije nekoliko godina usred svadbe upali policajci. Među najveselijim gostima bili su njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, frizerka Valentina Čajo, vizažistica Lada Mitrašinović te menadžerica Katarina Kolar.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura