Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udala se Severina, a Brega žalio što nije mladoženja

None Foto: J. Galoić 21

Na slavlje Sevin muž nije došao. Nije isključeno da je ostavio pjevačicu zbog ljubomore na kuma Bregovića. Od 'bivših' došao je Duje Kaliterna

Ispred ulaza u zagrebački restoran Okrugljak prostirao se crveni tepih, a pokraj njega parkirani su bili kamioni. Severina (36) promovirala je album “Zdravo, Marijo”, na kojem je pjesma “Gas, gas”, u kojoj pjeva: “Joj, što volim miris kamiona”. Kamiondžije su isprva nagazile po gasu, a onda i po trubi, a kroz vrata restorana prošao je bijeli Volkswagenov kabriolet. Sevin kum Goran Bregović je vozio, a ona je sjedila do njega ozarena lica u bijeloj vjenčanici i s buketićem u ruci. Djeveruše su ih posipale ružama, a uzvanici su glasno pljeskali.
Na pitanje gdje joj je muž, Seve se zagonetno nasmijala.
Nebrojeno su je puta povezivali s Bregom, a navodno su joj i veze pucale jer su joj dečki bili ljubomorni na njega:
- Tko ne bi bio ljubomoran na njega kad je ovako lijep, zgodan, mlad i drag - rekla je Seve, a Brega dodao da ne bi imao ništa protiv da je on bio mladoženja. Svatovi su se potom povukli u salu. Seve je sjela pokraj praznog stolca koji je konobar “poslužio” hranom i pićem, a onda je uza zvuke tamburice s Bregom otvorila ples. Zoran Škugor nije došao na svadbu nakon što ga je nazvala i rekla mu da ne dolazi. Bio je komentirao da joj je album namijenjen za Srbiju, Vojvodinu, Bosnu i Slavoniju.

Komentari (40)
  • Razumijem zašto su svi tu, ali Mišo mi se ne uklapa u ovu priču. Severina je bila lijepa mladenka, a mladoženja joj još ljepši.

    20. 5. 2008,   09:40
  • apage satanas

    20. 5. 2008,   09:57
  • meni je ovo skroz bolesno i glupo. i ne zarumijem ovakvu promociju albuma koji je i tako provokacija...uostalom, ko i malo prati njena gostovanja negdje vidjet ce na sta se svede intervju s njom. sve sto je napravila ali bas sve je proracunato i podlo....uzas. jadna majka koja je rodila vraga.

    20. 5. 2008,   09:38