Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udebljala se još više: Jessica sjela na WC dasku i slomila ju

None Foto: Privatni album/Instagram 11

Upozorenje. Nemojte se naslanjati na školjku ako ste trudne, savjetuje Simpson. Ova situacija je nasmijala njezine obožavateljice, a mnoge su se požalile da se i njima dogodila slična stvar

Pjevačici i modnoj dizajnerici Jessici Simpson (38) sve je teže u trećoj trudnoći. Kilogrami joj se samo gomilaju, a sada ima problem i s lomljenjem stvari oko sebe. Naime, Jessica se na društvenim mrežama pohvalila kako je strgala dasku WC školjke zbog prekomjerne težine. 

- Upozorenje. Nemojte se naslanjati na školjku ako ste trudne - savjetuje Simpson. Ova situacija je nasmijala njezine obožavatelje, koji prate svaki njezin korak u trudnoći. 

Foto: Instagram

- Zbog ovakvih stvari te volim - rekla joj je pratiteljica, a mnoge su se požalile da se i njima dogodila slična stvar.

- Sjela sam na poklopac kad sam bila trudna s trećim djetetom. Uskoro, spustila sam se i osjetila kako se poklopac lomi u komade. Glupa, jeftina plastika - napisala joj je pratiteljica. 

Foto: Instagram

Jessica se nekoliko puta požalila oko posljedica koje su došle s trudnoćom. Tražila je savjet oko liječenja otečenih nogu, a zbog nakupljenih preko 20 kilograma najčešće leži kod kuće. 

Foto: Instagram

Inače, ona i suprug Eric Johnson (39) nisu planirali dijete, ali njihovi obožavatelji su se oduševili prinovi. Čak i nagađaju kako će se dijete zvati. 

- Zar ćeš kćer stvarno nazvati 'Birdie' ('Ptičica')? - upitali su ju fanovi kada je objavila fotografiju s darivanja na kojoj je kolijevka iznad koje piše 'Birdie's Nest'.

Foto: Instagram

Jessica i Eric su u braku od 2014., a već imaju djecu Maxwell Drew (6) te sina Acea Knutea (5).

Foto: Instagram

U PAR MINUTA PRETVORILA SE U LJEPOTICU: 'Izgledaš potpuno neprepoznatljivo, kako je ovo moguće?'

Komentari (15)
  • i moja je žena slomila dasku kad je bila trudna, meni na glavu i to u birtiji kad sam pobegel na gemišt

    14. 2. 2019,   12:38
  • Pa očito je smršavila 20 kg, jer je nedavno pisalo da je dila za sad sveukupno 40 kg u trudnoći.... Bilo mi malo čudno, jer po takvom bi značilo da ili ima neki žešći poremećaj ili se nonstop prežderava!!!! I ja sam dobila u svakoj trudnoći po 20-25 kila i nisam slomila ni jednu wc dasku, a mislim da tak jeftinu i kvalitetnu dasku koju ja imam doma, ona nema ni u svom kamperu.

    14. 2. 2019,   11:21
  • Kak se meni vidi njoj bi bilo bolje da se ne naslanja na frižider aj bok

    14. 2. 2019,   11:07