Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ugodno ljeto u gradu: Boutique Cinema ne odlazi na godišnji

None Foto: Blitz Film i Video distribucija 5

Ponuda glavnog grada od ove je sezone bogatija za atraktivna ljetna događanja u najnovijem zagrebačkom kinu - Kaptol Boutique Cinema. Klimatizirane dvorane vas čekaju

Ponuda glavnog grada od ove je sezone bogatija za atraktivna ljetna događanja u najnovijem zagrebačkom kinu. Ljeto u Kaptol Boutique Cinema trajat će od 1. srpnja do 3. rujna.

Osim top filmova koji će se prikazivati tijekom srpnja i kolovoza, svakodnevno ćete djecu moći odvesti na dječju Kinocrtaonicu u WOW bar gdje vas čeka i osvježavajuća ugostiteljska ponuda tijekom ljetnih vrućina. Kino je pripremilo posebnu cijena kavice za umirovljenike po cijeni od 9 kn te koktele po cijeni od 25 kuna. Izvrsna pogodnost su i povoljnije cijene boutique sjedala* te poseban zabavni program za djecu subotom prije Matineja.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Kaptol Boutique Cinema će u srpnju i kolovozu prikazivati neke od najiščekivanijih filmova godine: 'Spider-Man: Povratak kući', 'Kako je Gru postao dobar', 'Valerian i grad tisuću planeta', 'Lude od sreće', 'Tvrd orah 2', 'Dunkirk', 'Planet majmuna: Rat', 'Nož u našim leđima', 'Atomska plavuša' i drugi. Kino u Centru Kaptol ima i zanimljiv popis glazbenih filmova tako da su aktualni onaj o 2Pacu: 'All Eyez On Me: Legenda o Tupacu Shakuru' te film 'Django', o najpoznatijem jazz gitaristu svih vremena, Djangu Reinhardtu.

U Kaptol Boutique Cinema osigurali su i promotivne cijene boutique sjedala te će ona imati istu cijenu kao i regular sjedala (*bez uključenog pića u cijenu). Za sve ljubitelje sedme umjetnosti koji će biti kupci ulaznica za neke od filmova ovog ljeta, kino je pripremilo i 20% popusta na dio asortimana iz WOW bara.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Najmlađe će oduševiti Kinocrtaonicu, dio WOW bara namijenjen djeci u kojem mogu crtati ili bojati te sudjelovati u natječaju; jedan vrijedni crtač dobit će poklon - proslavu dječjeg rođendana za desetero djece! Sve što trebate napraviti je na svojem Facebooku ili na Facebooku Kaptol Boutique Cinema objaviti sliku dječjeg crteža nacrtanog u kinu (post mora biti javno objavljen) uz tag #kinocrtaonica te pričekati da kino odabere najcrtež 8. rujna kad će 'sretni crtež' biti javno objavljen na Facebooku kina. Puna pravila natječaja potražite na stranicama kina.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Uz Kinocrtaonicu, kino će subotom ujutro oko 10:30 prije matineja ugostiti prave akrobate i cirkuske umjetnike koji će vas od 8. srpnja do 2. rujna postepeno uvoditi u svijet vještine; plesom na svili, hula hoopom, žongliranjem.

Foto: Dusko Vlaovic

Razveselit će vas i kokteli na bazi kave te nova nova koktel karta koja uključuje 'filmske klasike'. Široj javnosti je malo poznata povezanost i utjecaj filmske kulture na koktel kulturu. A za kraj ljeta, već sad možemo najaviti velik interes za dva rock spektakla koji će se prikazivati u rujnu, 'David Gilmour: Live at Pompeii' 13. rujna i 'Black Sabbath: The End of The End', 28. rujna.

Sve informacije o Ljetu u Kaptol Boutique Cinema potražite na www.kaptolcinema.hr, na Instagramu i na Facebooku kina.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!