Obavijesti

Show

Komentari 78

Uhvaćen u preljubu? Procurile 'fotke' Willa Smitha i kolegice

Uhvaćen u preljubu? Procurile 'fotke' Willa Smitha i kolegice
6

Časopis Star objavio je fotografije glumca u naručju kolegice Margot Robbie iz filma 'Focus' na kojima se svlači, grli je i pokazuje na njezine grudi pred kamerom

VIDEO

U javnosti već neko vrijeme kruže glasine o rastavi Willa Smitha (45) i Jade Pinkett Smith (42). Fotografije glumca, snimljene 25. listopada u New Orleansu, u društvu kolegice Margot Robbie (23) iz filma 'Focus' dodatno su rasplamsale šuškanja kako je njegovom 15-godišnjem braku s glumicom uistinu došao kraj. Na fotografijama, koje je objavio časopis Star, australska glumica i Smith razigrano poziraju u foto kabini. Na njima se par smije, grli, skida svoje majice, a glumac pred kamerama pokazuje njezine grudi. 

- Nije se ponašao poput oženjenog čovjeka. Koji bi to oženjeni muškarac ušao u foto kabinu sa seksi 23-godišnjom djevojkom i počeo se svlačiti - izjavio je očevidac.

Fotografije su navodno snimljene na zabavi nakon snimanja tog dana. 

- Smijali su se kao da su zaljubljeni. Will je upravo završio sa snimanjem tog dana, tako da definitivno nije bio pod utjecajem alkohola, znao je što radi - otkrio je izvor i dodao da ih uopće nije bilo briga tko ih vidi. 

Prema tvrdnjama izvora za E!News, fotografije su snimljene zadnjeg dana snimanja filma. 

- Vidjeli su ih cijela glumačka postava i ekipa. Snimljene su tijekom dana i svi su znali za njih. To je bio zadnji dan snimanja - otkrio je izvor.

Dva dana nakon što su fotografije procurile, Jada je snimljena bez vjenčanog prstena na ruci. U travnju je rekla da je glumac 'svoj čovjek' i da može raditi što god želi. 

Will i Jada nisu zajedno snimljeni od 23. kolovoza, a par je nedavno na prodaju stavio svoju 42 milijuna dolara vrijednu vilu u Kaliforniji. 

- Na audiciji se među nama osjetila kemija - izjavila je jednom glumčeva kolegica Margot ne krijući kako je uvjerena da će snimanje filma biti veoma zabavno. 

Je li gotovo? Jada u javnosti bez Willa i vjenčanog prstena

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...