Obavijesti

Show

Komentari 66

'Uhvaćeni na djelu': Paulina i Jovan opet su završili skupa

'Uhvaćeni na djelu': Paulina i Jovan opet su završili skupa
18

Farmeru Željku kandidatkinja Irma rekla je da neće ići na njegovu farmu te da je u međuvremenu našla dečka te se uskoro udaje. To je Željka jako razočaralo jer je umjesto njoj, priliku mogao pružiti nekoj drugoj curi

VIDEO

Nakon što su farmeri dobili priliku bolje upoznati cure i napokon vidjeli svoje 'zlatne djevojke', došlo je vrijeme za još jedan tulum. Malo se plesalo, pjevalo, ali i dosta popilo, a Paulina i Jovan ubrzo su se ponovno 'izgubili'. Jovanove djevojke krenule su ih tražiti, a našle su ih u sobi. 

RTL

Kucale su na vrata, ali im Jovan nije želio otvoriti. Čule su zvukove koji su ih uvjerili da se između farmera i 'fatalne' Pauline ipak nešto događa.

- Strašno, izađi odmah da potpišemo rastavu braka. Znamo da se nešto događa, sve ćemo saznati sutra - rekle su Jovanove djevojke i otišle. Ni Paulina nije željela reći nešto više, samo je otkrila da se u show došla 'zezati', baš kao i njezin farmer.

RTL

Prije tuluma, farmeri i potencijalne farmerice malo su se bolje upoznavali, ali ovog puta bez vremenskog ograničenja. Razgovori su se događali pred budnim okom ostalih suparnica, a čast je prvo pripala Rebecci koja je porazgovarala s farmerom Draganom. Farmer ju je pitao bi li mogla živjeti na selu.

- Pa ako se nešto dogodi, možda bih i mogla doći živjeti na selo - rekla je Rebecca, a na pitanje koliko bi djece voljela imati, otkrila mu je da već ima sina, ali da bi mogla imati još djece.

- Koliko ti misliš djece imati? - pitala ga je Rebecca.

Dragan joj je rekao da će odmah naseliti cijelo selo. I ostale su djevojke popričale s Draganom, a Rebecca je zaključila da bi Dragan samo 'štancao djecu'.

Farmer Ljubo dočekao je svoju prvu damu, Mariju.

RTL

- Kako si lijepa, Marija - rekao joj je Ljubo, a ona mu je odgovorila da je nekad bila lijepa, a sada je stara. Također, imala je komentar i na drugu damu.

Pokretanje videa...

01:34

- Čini se da Violeta radi protiv mene da ne idem kod vas na farmu. Iza leđa priča jedno, a meni drugo, ali nema veze - rekla je Marija Ljubi dok su druge dvije dame komentirale da je Ljubo sinoć Mariju zaprosio te da im je to i rekla.

- Ja ću vam reći da Violeta nije rekla nijednu riječ protiv vas - utješio ju je Ljubo te komentirao da je Marija sve previše ozbiljno shvatila. 'Ima jedan problem, Marija, a to je da ih mi sami pravimo i svak' je svakome neprijatelj. Nije tako! Treba naći duševni mir i taj privlači takve ljude', pokušao joj je objasniti Ljubo.

Violeta je bila opuštenija od Marije pa u njihovu razgovoru nije nedostajalo smijeha. Željko je prvo popričao sa Senkom koja se u emisiju prijavila zajedno sa svojom kćeri Ana-Paulom.

- I, Senka, je l' ti se ja sviđam? - pitao ju je farmer.

- A, čuj, Željko, simpatičan si mi i drag. Ali takva momčina da traži nekog u emisiji? - upitala ga je Senka, a on joj je odgovorio da ne postoji ništo idealno u životu i nikad ne zna gdje će nekoga upoznati. Maja je bila sljedeća koja je popričala sa Željkom, ali njihov razgovor nije išao kako treba.

-Ne znam što bi te pitao, tvoj sjaj u očima me blokirao - rekao joj je Željko te nastavio da ga je zaintrigirala Maja svojim optimizmom i mladošću. Sljedeća djevojka, Irma, rekla mu je da se uskoro udaje. 

RTL

- Ti nisi pričao sa mnom uopće pa ne znaš što se događa, ali ja se udajem uskoro - rekla je Irma te objasnila da je u međuvremenu nekog upoznala, zaljubila se te da se udaje.

- Šokiran sam izjavom da se udaje, mogla mi je javiti ranije pa bi neku drugu curu odabrao, osjećam se malo zakinut - rekao je razočarani Željko.

Farmer Boris imao je pune ruke posla odgovarati na znatiželjna pitanja svojih djevojaka.

- Kako ti se ja činim? - pitala ga je znatiželjna Radmila.

- Ja mislim da si dobra, ali vidjet ćemo kako ćeš se ponašati - ozbiljan je bio Boris. Uslijedila su pitanja o noći prije.

- Što si radio s Valerijom sinoć? Ona je rekla da ste se ljubili - pitala ga je, ali Boris je rekao da su samo šetali i poljubili se u obraz.  Tajana također nije bila oduševljena, ali je rekla da je Boris ugodan i tih.

RTL

Simpatični farmer Marko popričao je sa svojim damama. Mila je otkrila da je odlučila pronaći partnera za život iako ima 66 godina. S druge strane, Ksenija je Marka osvojila na prvu.

- Izgleda odlično, veselo - otkrio je farmer, a ona ga je pitala kakav je dojam ostavila na njega i tu je dobila samo riječi hvale. Kandidatkinja Ana pitala je Marka bi li bio voljan preseliti možda kod nje, a on je ostao zatečen.

- Ja što imam, to nema nitko na svijetu, ali mogao bih doći na vikend ili pet-šest dana - rekao joj je. Jovan je prvo razgovarao s Victorijom koja je zamijetila da se farmer više mota oko jedne djevojke nego oko ostalih.

- Tako je, malo smo stariji pa imamo više stvari za ozbiljni razgovor, rekao joj je Jovan otkrivši da je više pažnje posvetio Paulini.

- A što je bilo sinoć? - pitala ga je Victoria, a Jovan joj je pokušao objasniti da nije bilo ništa.

- Ja mislim da ti igraš igru i da si jako lukava osoba - rekla mu je Victoria te dodala da to misli u pozitivnom smislu. Paulina mu je otkrila da je jako drag dečko, no da ima osjećaj da će nju prvu izbaciti.

Ivana je Jovana također upitala o sinoćnjoj situaciji kada su Paulina i on otišli u njegovu sobu.

RTL

- Mi smo kucale i kucale na vrata, i dozivale, ali se nitko nije javio. Onda smo kucale na prozor i ti si se stigao obući da izgleda kao da nisi bio gol - započela je Ivana. Jovan se pokušao obraniti, ali priče nisu držale vodu pa je Ivana zaključila da laže.

Nakon razgovora došao je trenutak da farmeri napokon vide svoje 'zlatne djevojke'. Dragan je odmah komentirao da je svoju djevojku prepoznao po grudima.

RTL

- Mislio sam da će biti lošija - komentirao je svoju 'zlatnu djevojku' Ljubo, a Marijana im je otkrila da su svi pogodili koje su njihove zlatne djevojke. 

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao