Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhvaćeni na večeri: Cameron i Benicio Del Toro su novi par?

None Foto: Splash 4

Glumački par se na putu prema restoranu u New Yorku skrivao od paparazza i tako potaknuo šuškanja da među njima ipak postoji nešto više od prijateljstva

Cameron Diaz (41) dala je sve od sebe kako je fotografi ne bi snimili u društvu Benicia Del Tora (46) s kojim se u subotu navečer zaputila na večeru. Plavokosa glumica glavu je nervozno prekrila rukom u kojoj je držala mobitel i tako potaknula šuškanja da je s oskarovcem veže nešto više od prijateljstva. Glumački par zajedno se uputio na otvorenje jednog restorana u New Yorku, a prema pisanju britanskih medija bilo je samo pitanje vremena kada će njihovo prijateljstvo prerasti u romansu. 

Zajedno su glumili u filmu 'Fear and Loathing in Las Vegas' iz 1998. godine, a uskoro će se ponovno zajedno naći na filmskom setu zbog snimanja akcijske komedije 'Agent: Century 21'. Glumica je 2011. godine prekinula vezu s Alexom Rodriguezom, dok je javnosti poznata glumčeva afera s Kimberly Stewart s kojom ima kćer Delilah. Djevojčica je plod njegove tajne krakotrajne afere s kćerkom rokera Roda Stewarta tijekom snimanja filma 'Wolfman'. 

Seksi Cameron Diaz očarala je bogataša Elona: Obožava je

Komentari (32)
  • apsolutno nisu kompatibilni....

    1. 10. 2013,   07:44
  • ništa mi neće ovi dan pokvarit:)))))))))))

    30. 9. 2013,   23:30
  • Neka su par vala, baš su zgodni.

    1. 10. 2013,   01:17