Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhvatile se igle i konca da ne budu samo obične kućanice

None Foto: 24sata/ilustracija 6

POPUT POSH Kreacije Monike Sablić i Ljupke Gojić prodaju se unatoč recesiji. Monika je postala dizajnerica kad je izgubila bebu u sedmom mjesecu trudnoće

Mirela Forić-Srna (30) i Iva Balaban (34) posljednje su u nizu supruga nogometaša koje su se bacile u modni biznis.

Predstavljanje modnog portala, čije su zastupnice za hrvatsko tržište Mirela i Iva, nije propustila stilistica Marija Cvitanović (36), kao ni Ljupka Gojić Mikić (30). Nekoć uspješna manekenka dobro se snašla i kao dizajnerica. Njena linija Jolie-Petite toliko je popularna da se Ljupka morala suditi s krivotvoriteljima koji su radili jeftinije majice i haljine s lutkicama neodoljivo nalik na njezine.


- Dobro radim unatoč recesiji - kaže Monika Sablić (33). Bivša Miss Dalmacije postala je dizajnerica nakon što je izgubila bebu u sedmom mjesecu trudnoće.

- Radim stvari kakve bih ja nosila. Mužu je drago što sam ispunjena i ne sjedim besposleno kod kuće - kaže Monika. 

Komentari (82)
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

    5. 9. 2012,   22:15
  • Bože dragi...800kn.....:facepalm:........kao prvo - preskupa majca jer ne vrijedi niti 100kn, kao drugo, meni su užasne te lutkice našivene...kao treće, ima takav dućan blizu mene, i uvijek je neka majca s takvom lutkicom izložena vani i stvarno mi užasno izgleda, ne znam koliko košta..no, tko voli nek izvoli...ali da u današnje doba ima munjenih u glavu, ima i previše, samo da se "qurče" kako su neku krpu platili toliko i toliko, a nema za pošten kruh i mlijeko....i kuka kako je škvorc....

    5. 9. 2012,   22:05
  • 800 kn za sta???????

    5. 9. 2012,   21:07