Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Uhvatili' Modnog mačka bez filtera: Ima podočnjake i bore...

None Foto: Marko Lukunić/Pixsell/privatni album 3

Grubnić je nedavno bio na stotoj izvedbi predstave 'Brodolomke' u Vidri gdje su ga ulovili fotografi. Markovi obožavatelji vrlo brzo su primijetili kako Grubnić ima vidljive podočnjake, a ni osmijeh mu nije tako blistav

Modni stilist Marko Grubnić (37) poznat je po peglanju fotografija na svojem Instagram profilu. Njegovi pratitelji primijetili su kako Grubnić na svakoj fotografiji nema bora, kao ni podočnjaka te savršeno bijele zube. No, nedavno je 'isplivala' fotografija modnog stilista koja nije tako 'bajna' kao ostale na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grubnić je nedavno bio na stotoj izvedbi predstave 'Brodolomke' u Vidri gdje su ga ulovili fotografi. Markovi obožavatelji vrlo brzo su primijetili kako Grubnić ima vidljive podočnjake, a ni osmijeh mu nije tako blistav kao na njegovim privatnim fotografijama.

Zagreb: U kazalištu Vidra po 100. put izvedena predstava Brodolomke | Autor: Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Ovo je prva njegova prirodna fotografija. Napokon izgleda kao čovjek, a ne lutka - samo su neki od komentara. Modni stilist ne pegla isključivo svoje fotografije već i one od najbolje prijateljice Maje Šuput (40), a zaslužan je i za blistav izgled operne dive Martine Tomčić (44). 

Modni Mačak ljubav prema skupocjenim krpicama ne skriva, a voli i luksuzne “dodatke” te se uvijek trudi pratiti trendove.

Foto: Instagram

- Volim dobar auto, jako volim dobar sat i garderobu. Svoj novac trošim samo na sebe - objašnjava te dodaje da kombinira skupo i jeftino. Marko je priznao i da ne štedi ciljano. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (70)
  • da je Napoleon imao 100 000 ovakvih ne bi se dalje makao od svoga kvarta

    11. 11. 2019,   12:10
  • Bilo što da komentirate proći ćete u najbolju ruku sa brisanjem komentara.A ako pak napišete istinu...ne gine vam žuti.

    11. 11. 2019,   12:08
  • Pa kako je moguće uz toliku njegu, skupe tretmane i preparate, unos vrhunskih namirnica, općenito zdrav život imati bore i podočnjake??😯

    11. 11. 2019,   12:08