Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ukrala mu spermu pa je dobio dijete: Anna je pljunuti Becker

None Foto: PIXSELL 5

Za vrijeme spolnog odnosa, Angela je Beckeru pružila i oralno zadovoljstvo nakon čega je njegovu spermu spremila te se kasnije s njom oplodila i dobila kćer Annu

Izvanbračna kći slavnog tenisača Borisa Beckera (51), Anna Ermakova danas ima 19 godina i bacila se u manekenske vode. Nedavno je sa sinom Liz Hurley (54), Damianom (17) otputovala u Njemačku, a brojni obožavatelji primijetili su kako je Anna kopija svojeg oca koji prvo nije vjerovao da je to njegova kćer. 

Mon Cheri Barbara Day | Autor: Ursula Duren/DPA/PIXSELL Foto: Ursula Duren/DPA/PIXSELL

Becker i njezina majka Angela 'spetljali' su se 2002. godine u londonskom restoranu Nobuu. Tenisač je navodno bio usamljen jer su mu prijatelji otkazali večeru pa je odlučio to nadoknaditi na drugačiji način. Par se pohvatao na stepenicama restorana, a osvajač Wimbledona bio je uvjeren u to kako je riječ o aferi. 

- Ne znam je li toalet bolje mjesto, ali mi smo se seksali na stepenicama. Mediji su prenijeli kako smo se seksali na stoliću u toaletu, a njega uopće nije bilo tamo - komentirao je Becker te dodao kako to nije bila afera već seks od pet minuta. 

Mon Cheri Barbara Day | Autor: Ursula Duren/DPA/PIXSELL Foto: Ursula Duren/DPA/PIXSELL

Za vrijeme spolnog odnosa, Angela mu je pružila i oralno zadovoljstvo nakon čega je njegovu spermu spremila te se kasnije s njom oplodila i dobila kćer Annu. Upravo je zbog toga Beckeru propao brak Barbarom Feltus (52) s kojom ima dvoje djece Noaha (22) i Eliasa (18).

NESTAŠNI VALOVI Bivšoj supruzi Borisa Beckera 'ispale' su grudi dok se brčkala

O cijelom incidentu Becker je progovorio u svojoj autobiografiji 'Boris Becker's Wimbledon' gdje je otkrio koliko je bio osramoćen, ali i vrlo tužan što je taj događaj razorio njegovu obitelj. 

25. Leipzig Opera Ball | Autor: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL

-  Sve je to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bih želio, no njezina majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena obitelj, što nije lako s obzirom na naše početke - napisao je Becker. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
Komentari (47)
  • Bizarno!!! Ukrasti spermu i oploditi se. Za takve slucajeve ne bi očevi trebali placati alimentaciju.

    7. 12. 2019,   19:42
  • Dokaz koliko zene mogu bit gadure!

    7. 12. 2019,   19:45
  • Nije gutnula nego grgljala,mućkala pa u posudicu, šprica i puff posred ... naravno da je ovo kriminalno djelo, da muško uštrca ženu u snu i oplodi sudili bi mu za silovanje,nije isto ali princi je sličan.

    7. 12. 2019,   20:02