Obavijesti

Show

Komentari 21

Salma odjenula 'leopard' badić pa ukrala svu pažnju na plaži

Salma odjenula 'leopard' badić pa ukrala svu pažnju na plaži
4

Glumica Salma Hayek pozirala je na pješčanoj plaži u leopard kupaćem kostimu dizajnerice Melisse Odabash čija cijena iznosi 1.570 kuna

VIDEO

Dok snima novi film 'Molly' u Londonu, meksička glumica Salma Hayek (52) prisjetila se toplih i sunčanih dana. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju s pješčane plaže na kojoj pozira, a prikupila je brojne pohvale na račun izgleda. 

- Pakiranje za hladan London natjeralo me da se prisjetim glamura na plaži - napisala je Hayek u opisu fotografije. 

- Prava si bomba, izgledaš odlično - komentari su brojnih obožavatelja. Glumica je pozirala na pješčanoj plaži u leopard kupaćem kostimu dizajnerice Melisse Odabash čija cijena iznosi 1.570  kuna. Prije nekoliko tjedana Hayek je na društvenim mrežama objavila videe na kojima uživa kupajući se u oceanu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:09

U intervjuu za The Edit 2017. godine, Hayek je rekla kako i dalje pazi na liniju jer želi ostati privlačna svojem suprugu, francuskom milijarderu i vlasniku modnog carstva 'Kering', Francoisu Henriu Pinaultu (56). 

- Ponekad kažem: Imam 50 godina! Zašto moram izgledati dobro kad već imam frajera?. No, s druge strane ne želim izgubiti tog frajera - izjavila je glumica. U kolovozu prošle godine ju je suprug, francuski milijarder i vlasnik modnog carstva 'Kering', Francois Henri Pinault (56) iznenadio putovanjem na Boru Boru gdje su obnovili zavjete. Glumica je blistala u crvenoj haljini, a lijepo iznenađenje također je podijelila na društvenim mrežama. 

- Ljeto dolazi kraju i moj najbolji trenutak je bio kada me suprug iznenadio s obnovom zavjeta - pohvalila se Salma Hayek.

- Udala sam se za pravog muškarca. To je vjerojatno najvažnija stvar. Podupiremo se međuosobno u svemu što radimo. Želimo da onaj drugi stremi višem. I znate, nemamo jako snažan društveni život jer jako volimo provoditi vrijeme zajedno - rekla je Salma o svom odnosu s mužem. 

Salma i Francois su se vjenčali 2009. na Valentinovo u Parizu, a mjesec dana kasnije u Veneciji. Supružnici imaju kćer Valentinu (10) te je Pinault u prošlom braku s Dorothee Lepere dobio sina Francoisa (20) i kćer Mathilde (17). Milijarder također ima sina Augustina (11) s bivšom djevojkom, modelom Lindom Evangelistom (53).   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu