Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ulovili ju paparazzi: Kunis šeta po Los Angelesu bez šminke...

None Foto: Profimedia/Pixsell 10

U zakopčanoj crnoj jakni, trapericama i cipelama hodala je do svog automobila. Prije samo nekoliko dana ona i suprug Ashton su rekli da djeci neće ostaviti nasljedstvo jer ne žele da žive povlašten život

Glumica Mila Kunis (36) jedna je od onih zvijezda koja bez problema šeće gradom nesređena i u svakodnevnoj odjeći. Paparazzi su je u Los Angelesu 'uhvatili' bez šminke dok je obavljala zadatke po gradu. 

U zakopčanoj crnoj jakni, trapericama i cipelama hodala je do svog automobila.

EXCLUSIVE: Mila Kunis is Pictured Out and About in Los Angeles. | Autor: TheImageDirect.com Foto: TheImageDirect.com

Ona i suprug Ashton Kutcher (41) nedavno su rekli da svojoj djeci neće ostaviti nasljedstvo jer ne žele da žive povlašten život, piše Daily Mail

- Moja djeca imaju privilegiran život, a nisu toga ni svjesni. I nikad neće znati jer je ovo jedino na što su naučili. Neću otvoriti štednju za njih. Dat ćemo novac u dobrotvorne svrhe ili nešto takvo - rekao je Ashton. Tako supružnici žele motivirati djecu da rade i sami si zarade novac. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Prije dvije godine rekla je čak i da djeci ne kupuju poklone. 

- To smo se dogovorili tek sad jer kad su djeca mlađa, nema baš svrhe. Prošle godine smo slavili Božić, Wyatt je imala dvije godine i to je već bilo puno. Nismo joj ništa darovali, ali djed i baka jesu. Dijete ne očekuje jedan dar. Oni ni ne znaju što očekuju, samo znaju da će dobiti nešto - rekla je Mila te 2017. 

Par ima kćer Wyatt (5) i sina Dimitrija (2). 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Komentari (28)
  • Ona hoda BEZ šminke? Ona hoda BEZ šminke?? N E Č U V E N O !!!!!! Dan mi je rasturen, uništen,tragičan, život siv. Nema svjetla na kraju tunela.....šmrc!

    14. 11. 2019,   07:31
  • Lijepoj ženi ne treba šminka... samo ste vi opterećeni šminkom, botoksom i silikonima.

    14. 11. 2019,   08:08
  • Tako hodaju žene sređene u glavi. Sretne i zadovoljne, bez da moraju privlačit pažnju čudnom odjećom i još čudnijim estetskim zahvatima!!!

    14. 11. 2019,   08:17