Obavijesti

Show

Komentari 41

Ultimatum Karleuši: 'Ako želiš spasiti brak, preseli se u Kinu'

Ultimatum Karleuši: 'Ako želiš spasiti brak, preseli se u Kinu'
3

Duško Tošić je uvjeren kako je jedini način da brak između njega i Karleuše opstane, selidba u Kinu gdje igra nogomet. Predložio je da kupe kuću u Guangzhou, kako bi provodili više vremena zajedno...

VIDEO

Nakon što su se u javnosti pojavile navodne eksplicitne fotografije Jelene Karleuše (40), koje sugeriraju da je dulje vrijeme varala Duška Tošića (34) s nogometašem Ognjenom Vranješom (29), čini se kako je suprug folk pjevačice postavio ultimatum. Kako piše srpski Kurir, Tošić je navodno rekao Karleuši da ako želi ostati s njim u braku, mora se s kćerkama Atinom i Nikom preseliti u Kinu. 

Pokretanje videa...

01:13

Između ostalog, pjevačica je nakon cijelog skandala s kćerima otputovala u Kinu kako bi Dušku objasnila kako se zapravo radi o fotomontaži. 

- Jelena je objasnila Dušku kako je sve to namješteno, da iza toga stoji grupa ljudi koji želi uništiti njezinu karijeru i sve što je godinama gradila. Danima je plakala kao kišna godina, a i Duško je. Teško mu je palo što kroz sve moraju prolaziti i njihove kćeri kojima je zbog toga djetinjstvo ugroženo, a bilo mu je teško i zbog ostatka obitelji, ali i prijatelja. Ipak, nakon višesatnih razgovora za vrijeme kojih su oboje plakali, iznosili što im je na duši i što im smeta jedno kod drugog, shvatili su da se i dalje vole i da žele biti zajedno - rekao je bliski izvor za Kurir.

Navodno je Duško postavio ultimatum Karleuši. Uvjeren je kako je jedini način da njihov brak opstane selidba supruge i kćeri u Kinu gdje igra nogomet. Predložio je da kupe kuću u Guangzhou kako bi mogli provoditi više vremena zajedno te kako bi se sklonili od medija na neko vrijeme. Također, Duško je Karleuši dao vrijeme da razmisli o prijedlogu do ljeta, s obzirom na to da je pjevačica ipak izgradila karijeru u Srbiji i regiji. 

 Izvor je dodao kako se Jeleni sviđa ideja o preseljenju jer želi spasiti brak i dugogodišnju ljubav prema Dušku. 

Usred afere: Jelena Karleuša suprugu je čestitala rođendan
Usred afere: Jelena Karleuša suprugu je čestitala rođendan

- Jelena je uvijek tjerala svoje, ali spremna je poslušati muža jer joj je najviše stalo do braka i djece - izjavio je izvor. No, srpski mediji tvrde kako se pjevačica danas u podnevnim satima vratila s kćerima u Beograd, a na aerodromu je uspjela izbjeći novinare i fotografe.

TUŽNA PRIČA PRERANO PREMINULOG GLUMCA: 'Bio je ovisan o kokainu i tabletama za spavanje, a razvod ga je uništio'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin