Obavijesti

Show

Komentari 6

Umalo se utopio: Aniston je skoro ostala bez muža Justina

Umalo se utopio: Aniston je skoro ostala bez muža Justina
5

PANIK POD MOREM Theroux i Jennifer Aniston išli su na ronjenje s bocama, a glumac je mislio da će umrijeti kad je vidio da će uskoro ostati bez kisika

VIDEO

Sve je bilo idilično. Gledao sam šarene ribice i koralje. Ali primijetio sam crveno svjetlo na boci s kisikom. Počeo sam histerizirati, rekao je Justin Theroux (44).

Dok je bio na medenome mjesecu na Bora Bori s novopečenom suprugom Jennifer Aniston (46), glumac se htio okušati u ronjenju. Prvih nekoliko puta sve je prošlo u najboljem redu, ali pri zadnjem zaronu stvari su se zakomplicirale. Kad je shvatio da će ostati bez kisika, bio je uvjeren da će umrijeti.

- Pokazao sam prijatelju koji je bio s nama svoju bocu, a on je imao onaj pogled: ‘OK, nećeš se izvući’ - rekao je Justin u intervjuu. Dodao je da mu je tad prišao instruktor ronjenja, koji mu je dao respirator za hitne slučajeve kako bi bez problema mogao disati ispod površine mora.

- Medeni mjesec nam se mogao pretvoriti u noćnu moru. No naučio sam roniti - našalio se Theroux na svoj račun. Dodao je da mora pohvaliti instruktora zbog brze reakcije. Jennifer još nije komentirala nezgodu s medenog mjeseca. Par se nakon četiri godine veze vjenčao u kolovozu uz nazočnost najbližih članova obitelji i prijatelja.

- Zaprosio sam je plešući break dance - rekao je Justin. Iako se već neko vrijeme šuška da će par posvojiti dijete, glumci to još nisu komentirali. Zvijezdi serije “Prijatelji” ovo je drugi brak. Prije 10 godina rastala se od Brada Pitta (51) nakon što se on na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith” zaljubio u Angelinu Jolie (40)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš