Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Korak do pola milijuna kuna: 'Zapeo' je na Meghan i Kate...

None Foto: HRT/Pixsell 7

Dragutin je priznao kako je zadovoljan s dotad osvojenim iznosom te da neće riskirati jer ne zna poredati članove britanske kraljevske obitelji po starosti...

U posljednje emitiranoj epizodi HRT-ovog kviza 'Šifra' nastupio je 65-godišnji Dragutin Židanić i ostvario zapažen rezultat, ali i pokupio simpatije publike. Došao je zamalo do samog kraja, ali pred osvajanjem pola milijuna kuna ispriječilo se pitanje o britanskoj kraljevskoj obitelji. 

Foto: HRT

Zadatak je bio poredati, od najstarijeg do najmlađeg; Meghan Markle (37), Kate Middleton (37), princa Williama (36) te princa Harryja (34), koji su u pitanju bili 'skriveni' pod svojim vojvodskim titulama. Umirovljenik Dragutin priznao je kako je zadovoljan s dotad osvojenim iznosom te da neće riskirati. 

Foto: HRT

- Na žalost, ne znam razliku, ali s obzirom na to da imam 125 tisuća kuna više nego kad sam došao u studio, neću igrati. Bit ću zadovoljan - rekao je voditelju Jošku Lokasu (47) inženjer elektrotehnike. 

Foto: HRT

Lokas mu je nakon toga, sukladno pravilima kviza rekao točan odgovor. Najstarija je vojvotkinja od Sussexa, nakon nje vojvotkinja od Cambridgea pa vojvoda od Cambridgea te na kraju kao najmlađi vojvoda od Sussexa. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (15)
  • Kad sam dobio poziv na snimanje mlađa kćerka mi je rekla: "stari ti možeš do pola milijuna ako ne dobiješ trač pitanje. Kupi Gloriju i listaj!". Na žalost zadesilo me na kraju, a nisam kupio Gloriju! Hvala na podršci i pozdrav cijeloj ekipi Šifre, bilo je super, šteta da ne mogu prikazati cijelu verziju, nego skraćenu. Mislim da smo svi uživali, publika je bila super, a Joško je bio razočaran više nego ja. Ispričavam mu se jer sam na kraju brzo odustao. Mogao sam se igrati još 2 minute i glumiti neodlučnost. Odličan voditelj, neka nastavi u tom stilu i dalje. Vidim da su se konačno pojavili i sponzori. Treba na kvizova znanja a ne show programa koji glume kvizove.

    4. 5. 2019,   17:54
  • To što nije znao odgovor na postavljeno pitanje, najbolji je dokaz da se radi o pametnu čovjeku.

    4. 5. 2019,   17:37
  • To sam već pisao ovdje u vezi toga.....stave 4 pojma,približno jedan drugome i očekuju da to točno poredaš.I onda još ako riskiraš možeš pasti na 0,umjesto da stave neku granicu na koju možeš pasti u slučaju promašaja(kao što je bio slučaj u milijunašu).Kviz za koji znaš da nitko neće osvojiti glavni iznos,ali nije ni čudo kada je to naša inačica....

    4. 5. 2019,   17:37