Obavijesti

Show

Komentari 129

Umjesto da dođe na sud, Seve u New Yorku gledala zmajeve

Umjesto da dođe na sud, Seve u New Yorku gledala zmajeve
13

Seve nije došla na sud jer je bila na premijeri ‘Igre prijestolja’ u New Yorku. Pjevačica je navodno na putu već sedam dana, a otišla je bez sina Aleksandra. Nije obavijestila Popovića, što je morala učiniti

VIDEO

Milan Popović (54) uredno je u petak ujutro došao na Općinski kazneni sud u Zagrebu. Severinu Kojić (46) nisu, zapravo, ni očekivali. Pjevačica se sudu ispričala odlaskom na službeni put, a u četvrtak navečer objavila je fotografije iz New Yorka s premijere finalne sezone hit-serije 'Igra prijestolja'.

- Ovo je izigravanje sustava. Opravdala se službenim putovanjem, a ne znam baš što je službeno radila u New Yorku - rekao je Popovićev odvjetnik Hrvoje Jukić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

Pjevačica je navodno na putu od sredine prošlog tjedna. Ona tvrdi službenom. Sin Aleksandar (7) bio je u Zagrebu.

- O tako dugom putovanju morala je obavijestiti oca i predati mu Aleksandra, ali ona ni to nije učinila. Dijete je bilo s dadiljama i bakom tih nekoliko dana umjesto da je bio s ocem - objasnio je Jukić.

Na ročište je došla i nova Severinina odvjetnica Višnja Drenšk-Lasan.

Na ročištu su gledali snimku RTL-ove emisije “Direkt”. U njoj ga je gospođa Kojić, tvrdi Popović, oklevetala. Severina je to propustila, ali dva dana ranije pozirala je s kraljicom zmajeva iz “Igre prijestolja” Emilijom Clarke.

Pjevačica je za tu prigodu odjenula zlatnu haljinu, a njen suprug sivo odijelo. Severina je s fanovima podijelila i dvije snimke na kojima se vidi da je bila među prvima koji su dobili pozivnicu za gledanje prvog dijela finalne sezone popularne serije. Severina je dan ranije objavila fotografiju s Times Squarea kojom je najavila koncert u Zürichu.

Pjevačica je u emisiji koju su pregledavali rekla da je bila izložena psihičkome maltretiranju te da se Milan nije javljao Aleksandru, da ga nije zvao ni za rođendane...

- To nije istina, to su besmislice - kazao je Jukić, a Severinina odvjetnica nije bila raspoložena za izjave:

- Ročište nije otvoreno za javnost. Ne želim pričati o tome - rekla je Višnja Drenški Lasan, a isto je ponavljala i na pitanje što je to Severina službeno radila u New Yorku da nije mogla doći na jučerašnje ročište.

- Izbjegava sud, ali, nažalost, to najviše utječe na Aleksandra - kazao je odvjetnik Jukić.

Story Hall of Fame party

U svim pravnim bitkama koje o skrbništvu gotovo svakog mjeseca vode Severina i Milan Popović, oboje pohađaju i stručna psihološka vještačenja. No ni tu stvari ne idu glatko. Tako je zbog ozbiljne sumnje da se u procesu vještačenja pogoduje pjevačici, Milan Popović zamolio jednu vještakinju da se sama izuzme iz tog procesa.

Prozvao ju je kako je Severini omogućila da jedan od testova rješava u dva dijela, u razmaku od desetak dana, za jedan joj je test navodno ponudila i odgovore na papiru, a tijekom jednog testiranja joj je slala SMS-ove o tome kako da korigira svoje ponašanje. Potonje nam je vještakinja i potvrdila te, začudo, priznala da u svemu tome ne vidi nikakav problem.

- Očekujemo i nadamo se da će se Severina na sljedećem ročištu pojaviti - rekao je Jukić.

A osim izbjegavanja ročišta, pjevačica je u zadnje vrijeme izbjegavala i koncerte. Otkazani su joj dogovoreni nastupi u Donjoj Stubici i Sv. Križu Začretju, kako su tvrdili iz Severinina tabora, zbog tehničkih problema.

Organizatori iz Začretja oštro su odgovorili da pjevačica laže.

- Organizacijski problemi vezani za nastup koji je isti organizator iz Donje Stubice prebacio u Začretje nemaju veze sa Severinom jer ona svoje nastupe ne dogovara osobno - rekao je Davor Grgin, zadužen za odnose s javnošću.

Prije dva otkazana koncerta Severina je doživjela fijasko na Zlatiboru, u klimatskom lječilištu na jugozapadu Srbije, gdje joj je nastup bio sramotno slabo posjećen.

Nakon toga “izgubila” je i jednog člana benda. Dugogodišnji ugledni basist Henry Radanović (52) otišao je iz pratećeg benda.

- Trenutačno oboje imamo druge planove, o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Poslovno, Severina je izuzetan profesionalac, a meni osobno jako draga osoba - rekao je Radanović

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao