Obavijesti

Show

Komentari 3

'Umri muški 6' dobio je naslov, Bruce Willis ipak glumi ulogu

'Umri muški 6' dobio je naslov, Bruce Willis ipak glumi ulogu
4

Uskoro ćemo dobiti još jedan film iz franšize o Johnu McClaneu, posve moguće najgori u nizu. U pitanju je film koji se originalno zvao 'Die Hard: Year One', no ime je promijenjeno

VIDEO

Franšiza 'Umri muški' ove godine slavi 30. rođendan, jer premijera prvog nastavka bila je 12. srpnja 1988. A u trideset godina svojeg postojanja, dobili smo pet filmova tog serijala, svaki naredni sve lošije i lošije kvalitete.

A uskoro ćemo dobiti još jedan film iz te franšize, posve moguće najgori u nizu. U pitanju je film koji se originalno zvao 'Die Hard: Year One', no ime je nedavno promijenjeno u jedno značajno slabijeg zvuka.

Twitter/Screenshot

Šesti film u serijalu ima ime 'John McClane', prema glavnom liku serijala, što je možda i najgore moguće ime. Naime, takva promjena je 'ubila' kontinuitet imenovanja, kojeg su prethodnih pet filmova održavali. Fokus samo na ime glavnog lika nam u stvari ne govori ništa, a posve je i moguće da postoje gledatelji koji ne stoje dobro s imenima likova, pa će promjena njima biti nejasna.

- Možete vidjeti našu namjeru u činjenici da naslov kojeg smo predali kaže 'McClane'. Želimo da vas John McClane zanima više no ikad - izjavio je producent Lorenzo di Bonaventura.

Podsjećamo, šesti film odvijat će se u prošlosti. Redatelj Len Wiseman je konstatirao da će se film odvijati na Staru godinu 1979. godine, ali da će se dio radnje odvijati i u sadašnjosti.

- Nikad nismo vidjeli kako je to bilo kad je sreo Holly ili kad je bio običan policajac na pločnicima New Yorka. Uvijek sam o tome razmišljao, a sada to možemo i snimiti. Sve će biti povezano - rekao je redatelj.

Ako su vam gornje izjave čudne, sjetite se samo možda najbolje izjave u cijeloj pentalogiji. Tijekom radnje drugog filma, McClane se upita kako je moguće da se ista stvar dogodi istoj osobi dva puta. To jest, pet puta, a sada ne samo da se dogodilo pet puta, već sve izgleda tako kao da se cijeli njegov život sve događalo na isti način. Gdje god McClane krene, teroristi, spletke i eksplozije.

U novom filmu McClanea će u flashbackovima glumiti još nepoznat glumac, dok će se u 'sadašnjosti' u toj ulozi nalaziti Bruce Willis. O svakom napretku pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode