Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umrla nasljednica carstva šampona Casey Johnson

None Foto: AFP

Američka bogatašica navodno je godinama imala problema s alkoholom i drogom. Nedavno se posvađala s Tilom. Uzrok smrti još nije poznat

Američka bogatašica Casey Johnson (30) navodno je bila danima mrtva dok je nisu pronašli u ponedjeljak navečer u Los Angelesu. Američki mediji prenose da je policija proglasila smrt nasljednice carstva šampona Johnson&Johnson čim su reagirali na poziv. Pokrenuta je istraga, a okolnosti pod kojima je preminula Casey još uvijek su nerazjašnjene. Bogatašica je bila u vezi s reality zvijezdom Tilom Tequilom (28), a navodno su bile i zaručene. Tila je otkrila američkim medijima kako se posvađala s Casey prošlog tjedna. Zvala ju je 29. prosinca, ali bez odgovora. Tila je i tijekom intervencije policije i hitne službe preko Twittera obavještavala svoje obožavatelje o situaciji.
- Sve vas molim da molite za moju ženicu Casey. Umrla je. Hvala vam na potpori i ljubavi, ali se gasim kako bi pomogla njenoj obitelji - napisala je Tila na svom Twitter profilu. Casey je godinama izazivala razne incidente. Navodno je bila ovisna o drogama i alkoholu. Iza sebe je ostavila kćer Avu koju je 2007. godine posvojila iz Kazahstana.

Komentari (17)
  • Ma ko joj **** mater.

    5. 1. 2010,   11:23
  • kak su odvratne i jedna i druga, gade mi se takvi ljudi! fuj

    5. 1. 2010,   11:50
  • A drogeraše i alkiče netreba žaliti sama si je presudila...............

    5. 1. 2010,   10:36