Obavijesti

Show

Umrla zvijezda 'Farme': Kato, otišla si prerano, falit ćeš nam

Umrla zvijezda 'Farme': Kato, otišla si prerano, falit ćeš nam
10

Kato, neka ti je laka hrvatska zemlja, komentirao je bivši farmer Kristijan Nikšić. I Ana Šadek s tugom se prisjeća bivše natjecateljice koju su svi voljeli...

VIDEO

Bivša natjecateljica reality showa 'Farma' iz 2016., Katica Pučnik iz Zagreba, preminula je u četvrtak u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti, javila je njezina obitelj. Imala je 62 godine. 

- S velikom tugom i žalošću obavještavamo sve prijatelje da je naša draga majka preminula - napisale su njezine kćeri Andrea i Ana na društvenoj mreži. 

Umirovljena Katica je u showu provela nešto više od mjesec dana, a sebe je opisala kao pravednu i radišnu. Na sudjelovanje u showu se odvažila kako bi preispitala svoje granice izdržljivosti te upoznala način života kojim su živjeli ljudi prije tehnologija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U realityju je bila posebno bliska s Barbarom Peterčić koju je nazivala svojom 'farmerskom kćeri'. Od nje je ispala u dvoboju, a tada je rekla kako je i bilo vrijeme da se vrati svojoj kući. Od Katice se opraštaju njezine bivše kolege.

- Kato, neka ti je laka hrvatska zemlja - komentirao je Kristijan Nikšić. I Ana Šadek s tugom se prisjeća bivše farmerice.

- Draga moja prijateljice, draga farmerice, bila mi je čast i veliko zadovoljstvo upoznati te, podijeliti malo i premalo lijepih trenutaka s tobom. Otišla si prerano, sudbina je slomila tvoj jaki duh. Neka te čuvaju anđeli, jer ti si to zaslužila. Nikada te neću zaboraviti - oprostila se Ana Šadek.

Sprovod će biti 19. studenog u 14:30 sati na Mirogoju. 

Od Katice se oprostio i Damir Toplek, sudionik Farme. Ispričao je kako im je Katica bila druga mama, a prisjetio se i dvoboja s njom u realityju. Ostat će mu u lijepom sjećanju i kako je rekao, nikad je neće zaboraviti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...