Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Unatoč protivljenju branitelja: Siščani su Bajagu zvali na bis

None Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL 9

'Branitelji protiv Bajagina koncerta', bila je glavna vijest na naslovnici jednog od sisačkih tjednika. Međutim, rijetko je tko u subotu navečer, kupujući pivo i cigarete u sisačkim trgovinama, uopće primijetio tu vijest

Dragi prijatelji, bilo nam je zadovoljstvo pjevati za vas. Ljubimo vas, uzviknuo je sa sisačke pozornice Momčio Bajagić Bajaga (58).

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Ipak, Bajagin koncert ni u Sisku nije mogao proći bez reakcije braniteljskih udruga.

Bajaga NIJE IM PO VOLJI Branitelji poručuju: Ne želimo Bajagu na Danima piva u Sisku

'Branitelji protiv Bajagina koncerta', bila je glavna vijest na naslovnici jednog od sisačkih tjednika. Međutim, rijetko je tko u subotu navečer, kupujući pivo i cigarete u sisačkim trgovinama, uopće primijetio tu vijest.

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Bajaga je, naime, sa svojim Instruktorima nastupio ni ne obraćajući pozornost na one koje su mu željeli zabraniti pjevanje. Umjesto toga, Siščane je prozvao svojim drugovima te im zapjevao pjesmu 'Moji drugovi'. I dok sam pjevač nije spominjao pobune protiv svojih nastupa, jedan od 'Instruktora' s pozornice je naglasio da 'vjeruju u slobodu'.

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Nekoliko tisuća obožavatelja uživalo je u hitovima srbijanskog pjevača i njegova benda. Ne samo uživalo, već su Bajagu i Instruktore zvali na bis, čime je pjevač bio vidno oduševljen.

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Četvrti Festival piva, a time i Bajagin koncert, posjetili su većinom stariji rokeri, ali i 'mlađa ekipa', što je primijetio i sam pjevač.

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

- Iako pjevamo pune 34 godine, imamo ovako mladu publiku. Uopće nas ne smeta što godine prolaze - kazao je Bajaga. Dodao je da mu je bilo lijepo ponovno svirati u Sisku.

- Drago mi je što sam nakon toliko godina opet vidio svoje Siščane - zaključio je pjevač.

VIDI OVO! Ljubomorni smo: Ove zvijezde imaju najbolje trbušnjake na svijetu

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Komentari (468)
  • Ako su se borili za drzavu u kojoj ce svaki dan nesto braniti svojim sugradjanima onda bolje da se nisu ni borili, jer se ponasaju kao diktatori. Znam da ruzno zvuci i hvala im na svemu, al nece meni netko braniti da ja uzivam u necemu. Bajaga je rodjen u Hrvatskoj, slusao ga je moj otac branitelj, slusam ga ja danas, slusat ce ga i moja djeca ako budu zeljela. Stalno se izigravaju neke zrtve da se privuce pozornost, a 80% posjetitelja su branitelji, njihove supruge ili njihova djeca. Te udruge postoje da bi sirile mrznju, a ne da se bore za neka prava ili sto vec. U ovoj drzavi ima vecih problema od Bajage koji uopce nije problem. Bajaga je na jednu noc razveselio tisuce ljudi, tisuce Hrvata, za razliku od nekih koji su milijune Hrvata bacili u agoniju na desetljeca. U zemlji u kojoj je najveci uspjeh otici u Njemacku Bajaga je barem na tih par sati omogucio ljudima da zaborave na probleme. Hvala Bajaga i dodji opet, dodji u zemlju u kojoj si rodjen, jer nitko nema pravo da te tjera iz rodne grude.

    16. 9. 2018,   09:03
  • Uljanik. Agrokor...ne brine to branitelje

    16. 9. 2018,   09:00
  • Hebote više i branitelji.... Imate li vi pametnijeg posla??..

    16. 9. 2018,   09:18