Obavijesti

Show

Komentari 1

Unikat za Valentinovo: Bivšem je darovala vrtuljak s konjićima

Unikat za Valentinovo: Bivšem je darovala vrtuljak s konjićima
25

Courteney Cox je svome bivšem suprugu Davidu Arquetteu za jedno Valentinovo darovala starinski vrtuljak s konjićima vrijedan 2475 tisuća kuna (oko 40.000 dolara). Glumački se par razveo 2010. godine

VIDEO

Dok neki parovi ne slave Valentinovo, američke zvijezde ne propuštaju Valentinovo obilježiti romantičnim večerama, a često i milijunskim poklonima. Neki smatraju da prava ljubav nema cijenu i kako nije sve u poklonima, no ovi slavni parovi dokazuju baš suprotno. 

Pjevačica Beyonce (38), prije 11 godina od svog muža, repera Jay-Z (50) na poklon dobila mobitel. Ne bi to bila pretjerano skupo da Jay - Z nije potrošio oko 163 tisuće kuna (oko 25 tisuća dolara) na maskicu od zlata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:35

Iako više nisu zajedno, a pjevač Justin Bieber (25) i Selena Gomez (27) su jedno vrijeme, kako su obožavatelji tvrdili, bili najslađi par na društvenim mrežama. Njegova ljubav prema Seleni zabilježena je na Valentinovo 2011. godine.

Bieber je tada za oko 13 tisuća kuna (oko 2,000 dolara) kupio čitavu cvjećarnu prepunu ruža i tulipana koju je poslao Seleni. No, ove godine iznenađenje neće prirediti Seleni već supruzi, manekenki Haley Baldwin (23).

GQ Men of the Year Awards  2019

Potrudio se i umirovljeni engleski nogometaš David Beckham (44) koji ni malo ne štedi kad je u pitanju kupovina poklona prema njegovoj voljenoj supruzi. Victoriji (45) je za Valentinovo 2006. poklonio dijamantu ogrlicu s potpisom Bulgaria, vrijednu nešto više od 52 milijuna kuna ( oko osam milijuna dolara).

Par je Valentinovo obilježio uživanjem na jahti Eltona Johna (72), navodno spašavajući brak. 

Courteney Cox (55) je svome bivšem suprugu Davidu Arquetteu (48) za jedno Valentinovo darovala starinski vrtuljak s konjićima vrijedan 2475 tisuća kuna (oko 40.000 dolara). Glumački se par razveo 2010. godine.

Kanye West (42) je Kim Kardashian (39) poklonio 2013. narukvicu vrijednu gotovo pola milijuna kuna (oko 73.000 dolara). Tzv. cuff narukvica Panthere De Cartier, sastoji se od dijamanata i bijelog zlata.  Iduće godine Kanye se ponovno nadmašio i poklonio Kim tisuću ruža.

amfAR Gala 2018 - Los Angeles

Russell Brand (44) i Katy Perry (35) u braku su bili samo 14 mjeseci. Pjevačica je suprugu poklonila Bentleyja vrijednog oko 3.5 milijuna kuna (oko pola milijuna dolara).

GOOD+ Foundation "An Evening of Comedy + Music" Benefit - New York

Glazbenik John Legend (41) je za Valentinovo 2015. suprugu Chrissy Teigen (34) iznenadio letom u privatnom avionu na tajnu lokaciju. Manekenka je nedavno otkrila da njoj Valentinovo ne predstavlja puno, no njenom suprugu je taj dan jako bitan.

- Moj omiljeni spoj je kada ostanemo doma i kada mi John kuha - rekla je manekenka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yes to the dress..💋@viviennewestwood

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner (22) neko vrijeme bila u vezi s reperom Tygom koji ju je za Valentinovo 2016. iznenadio vožnjom helikopterom nad New Yorkom, a poklonio joj je i sat vrijedan oko 345 tisuća kuna (oko 50.000 dolara).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje