Obavijesti

Show

Komentari 2

Uoči dolaska u Zagreb, Bieber je poharao MTV-jevu dodjelu

Uoči dolaska u Zagreb, Bieber je poharao MTV-jevu dodjelu
1

TRIJUMF PRIJE HRVATSKE U Rotterdamu je sinoć održana dodjela MTV EMA nagrada, a apsolutni pobjednik s tri osvojene nagrade je kanadski pjevač Justin Bieber

VIDEO

Dodjela MTV EMA 2016 nagrada sinoć je donijela spoj glazbenog spektakla i nevjerojatnog vizualnog iskustva na pozornici Ahoy dvorane u Rotterdamu, uz zanimljive nastupe nekih od najpoznatijih izvođača današnjice.

 

👑HOST WITH THE MOST @beberexha IS HERE 😘 #MTVEMA

A video posted by MTV EMA (@mtvema) on

Globalno glazbeno slavlje započela je voditeljica Bebe Rexha spustivši se sa stropa dvorane i pokrenula zabavu najavivši superzvijezdu Bruna Marsa koji je izveo svoj hit '24K Magic'.

Najviše nagrada ove je godine osvojio mladi kanadski pjevač Justin Bieber. On je kući ponio  statue za najbolje obožavatelje, koju su mu tvitanjem osigurali fanovi te najbolju pjesmu i najboljeg kanadskog izvođača. Mlada zvijezda u srijedu nastupa u zagrebačkoj Areni.

Inače, iako je Beyonce imala pet nominacija, a njezina kolegica Adele jednu manje, obje glazbene dive kući su otišle praznih ruku.

Lady GaGa osvojila je dvije nagrade - za najbolju pjevačicu i najbolji 'look', Coldplay je sinoć odnio titulu najboljeg rock benda, a Drake najboljeg hip hop izvođača. Listu svih dobitnika možete pogledat OVDJE.

Multiplatinasta R&B zvijezda The Weeknd debitirao je na  MTV EMA pozornici s hit singlom 'Starboy', a tijekom večeri odnio je kući i nagradu za najbolji video spot.

Legendarni punk rokeri Green Day dobili su prestižnu nagradu za stvaralaštvo – Global Icon. Tijekom večeri izveli su svoj najnoviji hit 'Bang Bang'. Na pozornicu su se popeli još jednom, zatvorivši dodjelu nagrada pjesmom 'American Idiot'. Istu su posvetili ovotjednim izborima u Americi.

Bend S.A.R.S. ovogodišnji je dobitnik MTV Best Adria Act nagrade. U konkurenciji za ovo prestižno MTV priznanje bili su još Elemental, Luce, Siddharta i Toni Zen, no zahvaljujući najvećem broju glasova publike iz cijele regije, pobjedu je odnio S.A.R.S..

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac