Obavijesti

Show

Komentari 4

Upečatljivi Saša Buneta: ‘Svoje rock idole furam na čarapama'

Upečatljivi Saša Buneta: ‘Svoje rock idole furam na čarapama'
7

Više nije u trendu nositi samo majice s potpisom najdražeg benda već ih je poželjno vidjeti i na gležnjevima. Glumac i radijski voditelj prijateljima želi nabaviti čarape s grupom The Kiss

VIDEO

Odlična ideja kako se riješiti muka oko smišljanja originalnih božićnih poklona. To mi jako teško pada pa mislim da sam si upravo skratio muke ovim originalnim i otkačenim čarapama, rekao je glumac i radijski voditelj Saša Buneta (47).

U Zagrebu je predstavljena nova kolekcija odjeće koja se izdvaja originalnim dizajnom pa se sve češće s gležnjeva poznatih lica smješkaju članovi grupa The Kiss, AC/DC, a nerijetko se nose i portreti sportaša.

Više nije u trendu nositi samo majice s potpisom najdražeg benda već ih je poželjno vidjeti i na gležnjevima. Buneta je za sebe odabrao one s bendom AC/DC jer će s njima biti upečatljiviji i upravo će takav model pokloniti najbližima za Božić.

Glumac Rene Bitorajac (46) umjesto čarapa s osobitom pažnjom bira tenisica.

- U sportskoj obući sigurno neću dobiti ni žuljeve ni čukljeve. Stopala će mi biti zahvalna – rekao je glumac, koji je sa suprugom Anom “bacio oko” i na čarape koje bi mu razigrale svakodnevne modne kombinacije.

Na zagrebačkom druženju osim o čarapama pričalo se i o talentiranom Borisu Štoku, koji je nedavno izbacio prvi samostalni CD “Ispod kože”. Izveo je nekoliko pjesama, a u njegovu nastupu uživala je i Željka Veverec iz benda Mangroove koji se nakon tri albuma mogu pohvaliti i nominacijom za Porin te odličnim zadnjim singlom “Laka sam”.

Buneta: 'Prijatelji me zovu da im sredim kredit i uredim stan’
Buneta: 'Prijatelji me zovu da im sredim  kredit i uredim stan’

Na predstavljanju su bile i voditeljica Antonija Stupar Jurkin (36), koja je zalizala kosu i blistala s prekrasnom frizurom, te meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar, koja je istaknula da se najbolje osjeća u čizmama.

- Nisam od onih koji ih nose na gole noge i zato sam najsretnija kad je pristojno vrijeme za uskočiti u čizme. Ono, kad se ni moja baka ne bi previše zgražala da mi vidi džombe na nogama - našalila se Drvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao