Obavijesti

Show

Komentari 13

Uplakana Lynette: Najružnija sam i najstarija u Kućanicama

Uplakana Lynette: Najružnija sam i najstarija u Kućanicama
10

Felicity Huffman je opisala situaciju kada su se svi htjeli fotografirati s njezinim kolegicama sa seta, a s njom ne. Jedini tko je želio fotografiju s njom je bio njezin rođak koji je doveo svojih troje prijatelja

VIDEO

Američka serija Kućanice ovog je tjedna proslavila svoj 14. rođendan. Felicity Huffman (55), koja je u seriji utjelovila jednu od glavnih glumica Lynette Scavo, na društvenim je mrežama podsjetila pratitelje na taj dan. Uz to, podijelila je zanimljive priče sa seta.  

- Bila sam majka dvoje male djece doma i nekada sam se na poslu pojavila u pidžami jer se nisam stigla obući. Moje su se kćeri družile na setu te su našle posebna mjesta za skrivanje unutar rezidencije Scavo, većinom iza kauča ili ispod kreveta - ispričala je Felicity. 

William H. Macy and Felicity Huffman arrive at the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles

Opisala je situaciju kada su se svi htjeli fotografirati s njezinim kolegicama sa seta, a s njom ne. Jedini tko je želio fotografiju s njom je bio njezin rođak koji je doveo svojih troje prijatelja. 

- Ušla sam u taksi i plačući nazvala supruga. 'Najružnija sam i najstarija na setu', a on mi je odgovorio 'Oh draga, ne brini, ja sam uvijek najstariji i najružniji na setu' - ispričala je Felicity kako ju je suprug William Macy (68) oraspoložio. 

internet

Uz nju, glavne su glumice bile Eva Longoria (43), Marica Cross (56), Teri Hatcher (53) i Nicollette Sheridan (54). Kada je Lynette prvi put ugledala Bree Van de Kamp, odnosno Marciu, pomislila je kako je to najljepša žena koju je ikad vidjela. 

PA/Pixsell

Također, prisjetila se i trenutaka kako je Eva, koja je glumila Gabrielle Solis, jela po cijele dane sve što je htjela, a i dalje je imala, kako kaže Felicity, savršenu figuru. 

- Imala je i zarazan smijeh. Mogao si ju čuti ulicama dalje i svi bi se počeli smijati jer su znali da ona dolazi na set - dodala je Felicity. 

Serija ima osam sezona, a s prikazivanjem je počela na američkoj televiziji ABC. U predgrađu grada Fairviewa, preciznije u ulici Wisteria Lane, žive kućanice čije živote su gledatelji pratili diljem svijeta. Serija je osvojila tri zlatna globusa te mnoštvo drugih filmskih nagrada. 

VIDI OVO! Poznate zvijezde otkrivaju prvi seks: Katy Perry nevinost je izgubila u automobilu

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu