Obavijesti

Show

Komentari 14

'Upoznao si me i sa svijetom prostitutki, droge i bolesti...'

'Upoznao si me i sa svijetom prostitutki, droge i bolesti...'
1

Nije dobila herpes nego je krastice imala od loše odrađene depilacije voskom, rekao je glumac. Svoju bivšu je opisao kao 'prekrasnu, ali nezrelu i oštećenu osobu

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Objavljen je sadržaj pisma kojeg je dvije godine prije svog samoubojstva Jimu Carreyju napisala Cathriona White. U njemu glumca optužuje za mentalno zlostavljanje, kao i to da joj je dao spolnu bolest te tjerao uznati kokain.

- Voljela sam te pa sam stalno očekivala Jekylla, a dobila sam Hydea. Želim da mi se ispričaš što si mi prenio spolnu bolest zato jer ti je stalo, ne zato jer moraš ili jer ti to govore odvjetnici. Ne želim tvoj novac i znam da će mi ovo pismo naškoditi na sudu no imam ti potrebu reći da bih voljela da ti je stvarno stalo – dio je pisma vizažistice Cathrione White. 

S američkim komičarem prohodala je 2012. godine a nakon što ju je, navodno, zarazio herpesom i HPV-om su prekinuli te ga je ona tužila. Iako je Carrey uporno tvrdio da je nevin nedavno se saznalo kako je White ipak isplatio veću sumu novca nakon čega su se pomirili, no ona je vrlo brzo pala u depresiju i počinila samoubojstvo.

Zbog njegove 'upletenosti i odgovornosti' za njezinu smrt Carrey tuže Cathrionin otuđeni bivši muž Mark Burton i majka Bridget Sweetman.

Carrey, koji je na sprovodu nosio Cathrionin lijes, ih naziva 'lešinarima' koji samo žele njegov novac, te je dignuo kontra-tužbu u kojem traži da mu se vrati trostruka svota novca koju je on prije skoro tri godine dao Cathrioni.

Burton i Bridget su kao dokaz Carreyeve upletenosti pokazali pismo koje je dvije godine prije smrti Cathriona napisala na svom iPadu.

Instagram

- Učinio si i neke dobre stvari za mene, zato sam te i zavoljela, no upoznao si me i sa svijetom prostitutki, droge i bolesti. Ne želim da neka druga djevojka nakon mene prolazi kroz to – pisala je White. Carrey i dalje tvrdi kako je nevin te da joj je novac isplatio samo da sve ne izađe u medije.

- Nije dobila herpes nego je krastice imala od loše odrađene depilacije voskom – rekao je glumac. Svoju bivšu je opisao kao 'prekrasnu, ali nezrelu i oštećenu osobu koja ga je u jednoj fazi iznuđivala lažima'. 

PA/Pixsell

White je, navodno, htjela da ju Carrey oženi kako bi dobila američko državljanstvo uz svoje irsko. Kada je Carrey to odbio White je podivljala i počela prijetiti kako će se ozlijediti. Tijekom jednog kratkog prekida White se 2013. udala za poznanika Marka Burtona kako bi dobila zelenu kartu.

- Bio sam zaslijepljen svojim osjećajima i tugom nakon njezine smrti te nisam vidio da mi njezini najbliži spremaju klopku – kaže Carrey o tužbi te negira mogućnost da se i ovaj puta nagodi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao