Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upravo je objavljen novi singl i novi album Dražena Zečića

None Foto: 24sata.hr 3

Dražen Zečić godinu zatvara novim siglom 'Stari prijatelji se ne rastaju' i novim albumom nakon četiri godine. Na novom albumu 'Ja te volio nisam', Zečić je napisao glazbu, a okupio je i  provjerene suradnike

Dražen Zečić godinu zatvara novim siglom 'Stari prijatelji se ne rastaju' i novim albumom nakon četiri godine. Na novom albumu 'Ja te volio nisam', Zečić je napisao glazbu, a okupio je i  provjerene suradnike s kojima je do sada napisao niz hitova. Bratislav Zlatanović potpisuje pet pjesama na albumu, aranžmane Eduard Botrić, Marin Seko i Željko Šparmajer, glazbeni producent je bio Ivica Čović - Pipo.

Zecic-digipak | Autor: 24sata.hr Foto: 24sata.hr

Likovno oblikovanje albuma 'Ja te volio nisam' potpisuje Igor CC Kelčec, koji je do sada radio na mnogim prijašnjim Zečićevim albumima. Na novom je albumu i zadnji singl 'Ona novu ljubav ima', koji već mjesecima izvrsno prolazi na koncertima. Dražen 24. studenog za svoju publiku u Sloveniji priprema veliki koncert, 15. godinu zaredom, u mariborskoj dvorani Tabor. Tjedan iza toga će nastupiti na spektaklu u ljubljanskoj dvorani Stožice na 10. rođendanu radija Aktual. Za 2018. godinu planirana je koncertna promocija albuma po brojnim gradovima. 

Tema: Muzika

Komentiraj, znaš da želiš!