Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uspjela je pobjeći: Transrodnu Romanu umalo pretukao u Ilici

None Foto: privatni album

Vikao je da zna gdje živim, htio me prebiti, rekla je Romana Taylor, bivši modni dizajner Robantico. Prošle godine, lopovi su joj provalili u stan te odnijeli nakit i zamrznutu piletinu

Šetala sam navečer Ilicom kraj Britanskog trga, a frajer s druge strane ulice mi je počeo dobacivati ‘gaduro, kurvo, polomit ću te’, šokirano kaže Romana Taylor (48), bivši modni dizajner Robantico, koji će uskoro operacijom promijeniti spol.

Foto: Denis Lončar/privatni album

Odmah je nazvala policiju, a operater je čuo što joj, kako kaže, visoki ćelavi mlađi muškarac dobacuje. Savjetovali su joj da ostane mirna rekavši da odmah šalju ophodnju. Uspjela je pobjeći u haustor kuće u kojoj stanuje.

- Vikao je da zna gdje živim, htio me prebiti - kaže Romana.

Foto: Denis Lončar/privatni album

Zahvalna je policiji na brzoj reakciji. Lani su joj lopovi provalili u stan i opljačkali je. Nju su omamili i odnijeli nakit te zamrznutu piletinu.      

Komentari (104)
  • teško vrijeme i za hrvatske lopove, vlada glad pa se krade i zamrznuta piletina....

    16. 8. 2016,   19:55
  • Smatram li je istinskom zenom? Ne, mislim da je to mentalni poremecaj za koji je najbolji tretman promjena spola. Ali nikada, nebi napao verbalno ili fizicki napao zbog necega tako trivijalnog. Neka se definirira kako zeli, meni niti u djep niti iz djepa kako se kaze.

    16. 8. 2016,   20:03
  • Meni nije jasno cemu cinit zlo nekome samo zato sta ti se ne svidja njegov ili njen izgled, pustite ljude na miru

    16. 8. 2016,   19:56