Obavijesti

Show

Komentari 16

'Utapanje mi je bilo kao dobra ideja za bijeg iz Playboy vile'

'Utapanje mi je bilo kao dobra ideja za bijeg iz Playboy vile'
5

Pokušavao je biti sa što više djevojaka istovremeno, drogirao ih je, tukao i manipulirao, a uvijek bi nakon niza djevojaka stvari 'dovršavao sam', rekla je nekadašnja Playboy zečica Madison

VIDEO

Bivša zečica Holly Madison (38) nakon izlaska iz Playboyeve vile napisala je autobiografiju o svojem 'zečjem životu'. Knjiga 'U zečjoj rupi: Avanture i traume bivše Playboyeve zečice' govori o svađama među djevojkama, orgijama, seksualnim igricama i osnivaču Hughu Hefneru. Priča je ovih dana postala ponovno aktualno jer je u tijeku snimanje dokumentarca o tome. 

- Playboy orgije zvuče kao najmanje erotska stvar ikada. U sobi s dva televizora na kojima su bili pornići sjedio je on, djevojke oko njega polugole ili potpuno gole, drogirane ili pijane kao i obično - opisala je Holly rutinu koju je prolazila svaku noć s Hefnerom i ostalim djevojkama.

Morale su se pretvarati kako su uživale u međusobnim seksualnim igricama za Hefnera. Sve su morale nositi identičnu ružičastu pidžamu od flanela tijekom orgija. Ali, niti jedna nije uživala u 'čudnom seksu' s njim.

- Nikada nisam imala toliko neintiman seks kao s Hefnerom. Nije bilo ljubljenja, ničega. Bilo je tako 'poslovno' da sam imala osjećaj kao da je nešto jako teško na meni, a ne kao da sam imala seks - rekla je Holly koja tijekom sedam godina u vili, kako tvrdi, nikada nije imala seks s njim nasamo.

Hefner je skakao s djevojke na djevojku poput starog seksualnog ovisnika, htio je biti sa što je više djevojaka moguće. No uvijek je stvari 'završavao sam'. Djevojkama je manipulirao, postavljao stroga pravila, a kada se ne bi pridržavale tih pravila fizički bi ih kažnjavao. 

- Kada sam bila sama tada me tukao puno više nego inače i tek sam tada vidjela njegovo pravo lice - priznala je. Holly je u tih sedam godina došla do takvog psihičkog stanja da je razmišljala o samoubojstvu.

- Izgubila sam sebe, samopouzdanje i nadu za bolju budućnost. Sjedila sam u kadi i razmišljala kako bi bilo najbolje da se ubijem - rekla je Holly. 

Nije imala seks samo s Hefnerom već i s drugim muškarcima kada 'stari' nije 'gledao'. Tako je jednom prilikom završila s jednim glumcem. Nekoliko dana nakon afere, dogodilo joj se nešto šokantno i zastrašujuće.

- Jutro nakon seksa iz mene je 'izašao' kondom od prije nekoliko dana, šokirala sam se - priznala je Holly.

Danas živi sretno, kako kaže, sa svojim suprugom Pasqualeom Rotellom (43), a imaju dvoje djece. Svoje iskustvo podijelit će i u dokumentarcu o Hefneru koji se trenutno snima. 

 

Family vacation vibes 💚 📸 @keenan_todos_santos

Objavu dijeli Holly Madison (@hollymadison)

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)