Obavijesti

Show

Komentari 10

Utrka za Oscara: Kladioničari predviđaju neuspjeh Jokera...

Utrka za Oscara: Kladioničari predviđaju neuspjeh Jokera...
7

Dick Polich, osnivač i vlasnik tvrtke Polich Tallix Fine Art Foundry, koja proizvodi kipiće, sin je hrvatskih emigranata. Za izradu 50 Oscara potrebna su tri mjeseca

VIDEO

U noći na ponedjeljak, 10. veljače ispred malih ekrana bit će zaljubljenici u filmove jer počinje 92. dodjela nagrada Oscar.
Po uzoru na prošlogodišnju ceremoniju, ni ove godine neće biti voditelja programa, koji će biti u Dolby Theatreu u Los Angelesu. S obzirom na to da je lani sve ispalo super i bez njega, toga se planiraju i držati sve dok nešto ne pođe po zlu.

Ipak, zato će biti pregršt prezentera. Ta je čast pripala Oliviji Colman, Regini King, Ramiju Maleku, Willu Ferrellu, Gal Gadot i drugima. Pomaknuli su datum dodjele nagrada, što je odmah unijelo paniku među zvijezde jer su smatrali da neće sve stići. Oscari su inače krajem veljače, ali organizatori su odmah istaknuli kako će se 2021. i 2022. Oscari ponovno vratiti u “stari” termin emitiranja zbog održavanja Super Bowla, blagdana i Zimskih olimpijskih igara. U igri za osvajanje kipića za najbolji film su “Parazit”, “Priča o braku”, “Irac”, “Bilo jednom u Hollywoodu”, “Jojo Rabbit”, “Joker”, “Male žene”, “Ford v Ferrari” i “1917”.

 

Upravo ovaj potonji najbolje stoji na kladionicama, a ističe se kako će i kipić za najboljeg redatelja pripasti njegovu kreatoru, Samu Mendesu (54). Nagradu za najbolji film, prema njima, neće dobiti “Joker”, pa su utješnu nagradu već namijenili Joaquinu Phoenixu (45), koji je u tom filmu oduševio ulogom Arthura Flecka. Dodjelu Oscara pratite uživo na portalu 24sata.

Fashion disasters on Oscar night

Iako je čast biti pozvan na Oscare, izgleda kako neki o stylingu razmišljaju mjesecima unaprijed, a neki tek noć prije. Treba paziti kako ćeš se predstaviti svijetu jer će te fotografije obići svijet. Pjevačica Björk (54) kiksala je 2001. odjenuvši “labuda” i tako dospjela na listu najlošije odjevenih na Oscarima. Na toj je listi i Gwyneth Paltrow (47), čija je poluprozirna kreacija kritičarima bila previše. Njezino prijašnje izdanje poslužilo je kreatorima “South Parka” kao inspiracija pa su tepihom prošetali u “njenoj” ružičastoj haljini. Kopirali su i zelenu Versaceovu haljinu koju je nosila J. Lo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti