Obavijesti

Show

Komentari 3

Uvijek u sjeni: Braća i sestre slavnih u lovu na popularnost

Uvijek u sjeni: Braća i sestre slavnih u lovu na popularnost
14

Pored uspješne braće i sestara, i oni spomenuti u tekstu tražili su razne načine da se istaknu i promoviraju. Nekima od njih je to i uspjelo, a nekima baš i nije

VIDEO

Tony i Matteo Cetinski

Dok Tony danas puni Arene na Balkanu, Matteova glazbena karijera trajala je kratko nakon što je otpjevao pjesmu 'Arrivederci signorina'. No iako mu planovi na glazbenom planu nisu uspjeli, Matteo je danas uspješan dizajner namještaja te u inozemstvu osvaja brojne nagrade. U dizajn je krenuo sasvim slučajno i to kad si je napravio ormar. Pjevačkoj karijeri se ne namjerava vratiti, a danas jedino zapjeva na roštiljima s društvom i na Tonyjevim svadbama. 

Duško Marušić/PIXSELL

Danijela i Izabela Martinović

Mlađa sestra Danijele, koja publiku i danas uveseljava svojim poskočicama, sa scene je u jednom trenutku neprimjetno nestala. Pjevala je u grupi 'Stijene' te se pojavila na brojnim festivalima. Izabeli je glazba danas samo hobi. Puno radi u Njemačkoj, koncerte, zatvorene evente, za tvrtke, razne zabave. 

PR fotografije

Sanja i Tatjana Matejaš - Tajči 

Tajči je devedesetih žarila i palila hrvatskom scenom, a i danas svi rado zaplešu na njezin hit 'Hajde da ludujemo'. Njezina mlađa sestra Sanja također se bavila glazbom, no nikad nije bila toliko medijski eksponirana. Živi u Los Angelesu gdje je osnovala hard rock band 'Duda Did It'. Okušala se i kao glumica.  

Screenshot

Dino i Dean Dvornik 

Braća su vrlo rano počela zajedno glumiti u kultnoj seriji Miljenka Smoje 'Naše malo misto'. Sedamdesetih godina zajedno su se pojavili u još nekoliko televizijskih filmova i serija. No Dina nije zanimala gluma pa se počeo baviti glazbom. Sa 17 godina Dino i Dean osnovali su funk band 'Kineski zid' i snimili ploču koja je ujedno bila i prva funk ploča u hrvatskoj diskografiji. Dino je preminuo je 2008. godine, a danas ga svi opisuju kao kralja funka. Dean je 2013. godine snimio studijski album 'Čuvam svaku kap' koji je posvetio pokojnom bratu i ocu Borisu. 

Spot za naslovni singl 'Čuvam svaku kap', inače pobjedničku pjesmu na Šibenskom festivalu 2012., nastao je pod njegovom redateljskom palicom. Tijekom boravka u Montrealu u Kanadi Dvornik je snimio dokumentarac radnog naziva 'Sam u Montrealu' i dijelove filma odlučio je staviti u spot.

Miranda Cikotić

Julia i Eric Roberts

Iako brat holivudske glumice iza sebe ima uspješnu filmsku karijeru, mnogi su vjerojatno gledali filmove s njim, a da nisu ni znali s kim je u rodu. Eric Roberts pojavio se i u spotu Mariah Carey 'We Belong Together'. Poznatiji je po tome što se 2010. prijavio u reality show koji se prikazivao na televiziji,  a u kojem se pokušao izliječiti od ovisnosti. Devedesetih godina Roberts se borio s ovisnosti o drogama, a 1987. bio je uhićen zbog posjedovanja kokaina. 

Pixsell

Luke i Owen Wilson

Obojica su skloni pojavljivanju u komedijama, no Luke više naginje onim romantičnim. Slavu je stekao ulogom u filmu 'Plavuša s Harvarda' gdje je glumio s Reese Witherspoon. Od 1996. do 1999. bio je u vezi s glumicom Drew Barrymore, a zajedno su glumili su tri filma 'Best Men', 'Home Fries'  i 'Charlie's Angels'. 

Pixsell

Britney i Jamie Lynn Spears

U glazbenim vodama Britney je nizala uspjehe još kao djevojčica, dok se njezina mlađa sestra neko vrijeme tražila u glumi. Britney se poslije živčanog sloma koji je imala vratila karijeri, a Jamie je sa 17 godina postala majka. Zajedno s Britney, pojavila se u filmu 'Crossroads'. Britney je imala glavnu ulogu, a ona je glumila njezinu mlađu verziju. Pojavila se i u osmoj sezoni humoristične serije 'All That' koja se prikazivala na Nickelodeonu. Glumila je i u seriji 'Zoey 101'. Kad je glazba u pitanju, 2014. godine izdala je album 'The Journey'. 

Britney Spears Instagram

Beyonce i Solange Knowles

Iako je glazbeno nadarena kao i svoja sestra Beyonce, nikako ne može dostići njezin uspjeh. No Solange stalno ističe da je ponosna na uspjeh starije sestre. Solange je svoj prvi album 'Solo Star' izdala 2003. godine. Između 2005. i 2007. imala je nekoliko manjih glumačkih uloga. Njezin drugi album 'Sol-Angel and the Hadley St. Dreams' dospio je na 9. mjesto Billboardove Top 200 ljestvice. Zaštitno je lice kozmetike Rimmel za London. 

Beyonce Instagram

Monica i Penelope Cruz

Za zgodnu sestru slavne glumice mnogi kažu da je toliko slična Penelope da ih je nekad teško i razlikovati. Zajedno su snimale brojne modne kampanje te bile zaštitna lica brojnih brendova, a upravo je Monica jednom prilikom zamijenila Penelope u filmu 'Pirati s kariba - Nepoznate plime' kao njezina dvojnica.  Naime, Penelope je tada bila trudna pa je njezine scene snimila Monica. Pojavila se u desetak filmova, ali nijedan joj nije donio svjetsku slavu.

Pixsell

Taylor i Austin Swift

Mlađi brat country pjevačice fotograf je čije se fotografije objavljuju u prestižnim svjetskim časopisima kao što je People. Dok Taylor niže uspjeh za uspjehom i osvaja nagrade na svakoj dodjeli, njezin brat joj ni ne pokušava bti za petama već gradi svoju karijeru. 

Taylor Swift Instagram

Miley, Trace i Brandy Cyrus

Pored brata Tracea koji se bacio u heavy metal vode te sestre Brandi koja se posvetila modi, jedino je Miley postigla svjetsku slavu. Iako je u protekle dvije godine u medijima uglavnom zbog provokativnih izdanja u kojima se pojavljuje, popularnost joj ne jenjava. 

Miley Cyrus Instagram

Danni i Kylie Minogue

Dok je Kylie svojim stasom i glasom pokorila svijet, Danni nikada nije dostigla njezin uspjeh, no svejedno je ostvarila zavidnu pjevačku karijeru. Minogue je potpisala prvi ugovor za snimanje u siječnju 1989. godine. Njen prvi album 'Danni' objavljen je godinu kasnije, a 1991. pod imenom 'Love and Kisses' i u Australiji. Bila je i sutkinja u britanskoj verziji  'X Factora' 2008. godine. 

Danni Minogue Instagram

Linda i Jennifer Lopez

Mlađa sestra pjevačice Jennifer Lopez karijeru je započela kao radijska voditeljica u glazbenim i informativnim emisijama. Zatim je radila kao televizijska novinarka, a izvještavala je i tijekom jedne od sezona showa 'Američki idol' u kojem je njezina sestra Jennifer sutkinja. 

Pixsell

Hilary i Haylie Duff

Hillary Duff postala je velika zvijezda nakon što se 2001. godine počela prikazivati serija 'Lizzie McGuire'. Ubrzo je postala idol tinejdžera diljem svijeta, pa su tako na temelju njezinog lika nastale knjige, pjesme, igračke, lutke pa čak i video igre. Sve je zaključeno filmskom verzijom serije. Nakon toga glumila je u brojnim filmovima, uglavnom komedijama. Zasigurno nema onih koji nisu gledali filmove 'Pepeljugina priča' gdje je glumila s Chadom Michaelom Murrayom pa su tu 'Popust na količinu', 'Siromašne bogatašice', 'Kako kaže Greta', 'Posao i ljubav', 'Gospodin savršeni', 'Agent Cody Banks' i brojni drugi. Pojavila se u brojnim serijama i snimila čak četiri albuma. Iako se trudila, njezina sestra Hailey nije postigla toliki uspjeh. Pojavila se u brojnim televizijskim filmovima i serijama, no Hilary ju je ipak zasjenila. 

Hilary Duff Instagram
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja