Obavijesti

Show

Komentari 118

Uvrijeđeni Houdek: Poludio je zbog Huljića pa napustio studio

Uvrijeđeni Houdek: Poludio je zbog Huljića  pa napustio studio
2

Jacquesu se nimalo nije svidjelo to što mu je Tonči predbacio da ne ocjenjuje jednako kandidate. Sve je osudio pomalo zločestim komentarom, spustio stolicu i otišao. Ostatak žirija mislio je da se šale

VIDEO

Nakon nastupa Danijela Kranjeca (27) kandidata u emisiji 'Zvijezde', kao i do sada, žiri je iznio svoja mišljenja i ocjene. Tonči Huljić (57) i Jacques Houdek (37) imali su različita mišljenja vezana uz kandidata. Posvađali su se zapravo jer je Houdek kandidatkinji Anamariji Mikulić, koja je isto zaboravila tekst kao i Danijel, dao ocjenu dovoljan (2), a kad se ista stvar dogodila njegovom kandidatu, planirao mu je dati vrlo dobar (4). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

Jacquesu se nimalo nije svidjelo to što mu je Tonči predbacio da ne ocjenjuje jednako kandidate. Sve je osudio pomalo zločestim komentarom, a na kraju i napustio studio. 

- Tvoje ponašanje je neljubazno, nekolegijalno, nikako fer i nije smiješno. Ne znam što ti biraš u ovom showu - simpatičnost ili zvijezdu? Ti si najpametniji i sve znaš najbolje. Što ću ja u ovom žiriju? Suvišan sam, možda bi bilo najbolje da Tonči sve sam ocjenjuje - rekao je Jacques i demonstrativno otišao.

Članove žirija ova svađa je poprilično iznenadila jer su mislili da se radi o osmišljenom scenariju. 

- Dobro Jacques, daj se vrati! Čekaj, neće se vratiti? Pa mislila sam da ste vas dvoje to sve dogovorili - komentirala je Nina Badrić (46).

Houdek se ipak ubrzo vratio na svoje mjesto i odslušao do kraja nastupe ostalih kandidata.

Tijekom večeri dečki se nisu slagali niti oko nastupa Roka Blaževića (18), koji je očarao gotovo sve članove s izvedbom Oliverova hita 'Galeb i ja'. Od Jacquesa, Nine Badrić, Petra Graše (42) i Andree Andrassy (33) dobio je ocjenu pet, samo je Tonči dao četiri.

- Sad se naravno postavlja pitanja zašto sam samo ja dao četiri. Mislim da trebaš skrivati taj svoj dječački glas, odnosno, trebaš pametnije birati pjesme. Ne znam kad će tvoj glas postati malo obliji i tamniji... možda kad počneš piti i pušiti. Sad mi je ipak bilo malo naporno slušati te - zaključio je Tonči, a s njegovim se mišljenjem ostatak žirija baš i nije slagao. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama