Obavijesti

Show

Komentari 22

'Uz Donalda nije šetala prava Melania već njezina dvojnica'

'Uz Donalda nije šetala prava Melania već njezina dvojnica'
7

Žao mi je, no ovo nije Melania. Ova žena hoda i maše bez njezine prepoznatljive ukočenosti. Melanijina dvojnica doista postoji ljudi, napisala je korisnica Twittera

VIDEO

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump (72) i njegova supruga, Prva dama Amerike Melania Trump (48) posjetili su uništenu Alabamu gdje je zbog tornada život izgubilo 23 ljudi. Na društvenim mrežama ponovno su se pojavile teorije zavjere kako uz Donalda nije šetala prava Melania već njezina dvojnica. 

President Trump visits tornado-ravaged Alabama

Obožavatelji Trump obitelji istaknuli su kako je Prva dama bila na fotografijama prije putovanja, ali nije bila kada su šetali i i stajali pred jednim od grobova. 

- Žao mi je, no ovo nije Melania. Ova žena hoda i maše bez njezine prepoznatljive ukočenosti. Melanijina dvojnica doista postoji ljudi - napisala je korisnica Twittera. 

- Prava Melania nikada ne hoda ispred Donalda, uvijek iza - dodali su drugi.

President Trump visits tornado-ravaged Alabama

Prve teorije zavjere pojavile su se prije dvije godine, a tada se oglasila i glasnogovornica Melanijinog ureda Stephanie Grisham

- Još jednom, proširila se smiješna priča koja zaokuplja ljude umjesto da ih zanima što je Prva dama napravila za djecu - tada je rekla Stephanie.

President Donald J. Trump Departure

Prošlog ljeta, Melania i Donald bili su u Ohiou, a mnogi su našli nekoliko razlika koje dokazuju da je tada s predsjednikom bila dvojnica. 

- Boja kose je pogrešna, kao i razdjeljak. Košulja je pogrešna, kao i ovratnik na sakou. Čak nedostaje i logo na naočalama. Definitivno to nije ona - nagađalo se na društvenim mrežama. Osim toga, primijetili su i da je 'dvojnica' deblja od Melanije i to čak desetak kilograma, ali ključna razlika je njezino lice koje je okruglije nego od Donaldove supruge.

NAPOKON OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI: Dijete Meghan i princa Harryja će nositi ovo prezime?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin