Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uz Kim Verson i Joleta počeli su 25. dani piva u Karlovcu

None Foto: Kristina Stedul-Fabac/Pixsell 3

Program su vodile dvije poznate Karlovčanke, Daniela Trbović te 'natkonobarica' Ivanka Boljkovac. Operna pjevačica otpjevala je “Karlovačku baladu” i himnu pivu

Povorkom članova folklornih društava, mažoretkinja, povijesne gradske straže, bubnjara, puhačkog orkestra, konjičkoga kluba i streličara u subotu su u Karlovcu otvoreni 25. dani piva. Svi sudionici povorke, koju je režirao Krešimir Dolenčić, bili su kostimirani, a Karlovčane i njihove goste razveselio je i vatromet. Predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher i karlovački gradonačelnik Damir Jelić prvi su nazdravili kriglama piva te glavnu pozornicu prepustili Joletu i Kim Verson.

- Na koncertu mi je bilo prelijepo. Uživam pjevati pred tako puno ljudi - rekla je Kim, pobjednica showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

 U jednom šatoru su svirali rock, a drugi su nudili zabavu za različite ukuse. Uz pivu, nezaobilazni dio ponude su i veliki pivarski pereci.

Program su vodile dvije poznate Karlovčanke, Daniela Trbović te 'natkonobarica' Ivanka Boljkovac. Operna pjevačica otpjevala je “Karlovačku baladu” i himnu Karlovačkom pivu.

Komentari (4)
  • Bio sam tamo, Jole klasika - kralj fešte i zabave, jednostavno legenda. No ono što htjedoh reći je sljedeće. Jole je prestao sa nastupom u 01:00h. Tada sam sa ekipom odlučio skoknuti do nekog drugog šatora. I imali smo što vidjeti, rock šator prestao sa svirkom, slavonski šator također, a svirka je iza 01:00h bila u samo jednom šatoru, pogodite koja mjuza je svirala??? Naravno cajke!! Sramite se Karlovčani! Ovo postaje dno dna, slušamo mjuzu koje se i sami Srbi srame i koju gotovo i ne slušaju! Bravo veliki Hrvati Karlovčani!

    28. 8. 2011,   18:42
  • ova kim još uvek zgleda kak joj je toni rekel na htz-u: ko da se stisla u pranju

    29. 8. 2011,   00:32
  • sve po starom.....

    28. 8. 2011,   18:53