Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uz Nelin singl naučite uspješno ploviti životnim izazovima

Nakon uspješnice 'U zagrljaju spašeni', dueta s Markom Kutlićem, mlada pjevačica Nela objavila je svoj novi singl 'Nauči me ploviti'

Mlada, sve popularnija hrvatska pjevačica Nela izbacila je svoj novi singl. Nova ljubavna balada 'Nauči me ploviti' lijepi je nastavak popularnog dueta s Markom Kultićem 'U zagrljaju spašeni', koji je i danas jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Nakon radijskih hitova 'Netko kao ti', 'Vrijeme je' i 'Poslije kiše', te jednog od najboljih dueta godine, velikog hita 'U zagrljaju spašeni' kojeg je snimila s Markom Kutlićem, Nela predstavlja novu prekrasnu ljubavnu baladu. I ovoga puta Marko sudjeluje u pjesmi te potpisuje glazbu, dok je emotivan tekst napisao Nelin prijatelj i sjajan umjetnik Aleksandar Čubrilo. Aranžman su radili Filip Gjud i Ivan Škunca.

- Glazbu vidim u bojama. Tako sam u ovoj pjesmi vidjela dvije boje – žutu i tirkiznu. Otuda je sve krenula, a iz tih boja vadili smo priču. Slučajnost je ponovno uzela stvari u svoje ruke i predala mi ljude s kojima ću raditi, kao i lokaciju na kojoj će se snimiti spot. Sve će vam biti jasno kad ga pogledate, rekla je Nela.

Provjereno dobra ekipa radila je na ovom video spotu kojeg je snimao, režirao i montirao Josip Ninković iz Ninac produkcije. Nelinog partnera u spotu glumi Lujo Kunčević s kojim zajedno uči ploviti onim najizazovnijim vodama – ljubavnim.

 Sigurno se može reći kako Hrvatska ima novu glazbenu zvijezdu koja se odlično snašla u svim glazbenim izazovima, a sada je uspješno zaplovila morem uz novi hit 'Nauči me ploviti'.

Tema: Muzika

Komentari (1)
  • ..odličan duet, odlična pjesma..like....

    3. 7. 2019,   17:12