Obavijesti

Show

Komentari 1

Uz Nelin singl naučite uspješno ploviti životnim izazovima

Uz Nelin singl naučite uspješno ploviti životnim izazovima

Nakon uspješnice 'U zagrljaju spašeni', dueta s Markom Kutlićem, mlada pjevačica Nela objavila je svoj novi singl 'Nauči me ploviti'

VIDEO

Mlada, sve popularnija hrvatska pjevačica Nela izbacila je svoj novi singl. Nova ljubavna balada 'Nauči me ploviti' lijepi je nastavak popularnog dueta s Markom Kultićem 'U zagrljaju spašeni', koji je i danas jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Nakon radijskih hitova 'Netko kao ti', 'Vrijeme je' i 'Poslije kiše', te jednog od najboljih dueta godine, velikog hita 'U zagrljaju spašeni' kojeg je snimila s Markom Kutlićem, Nela predstavlja novu prekrasnu ljubavnu baladu. I ovoga puta Marko sudjeluje u pjesmi te potpisuje glazbu, dok je emotivan tekst napisao Nelin prijatelj i sjajan umjetnik Aleksandar Čubrilo. Aranžman su radili Filip Gjud i Ivan Škunca.

- Glazbu vidim u bojama. Tako sam u ovoj pjesmi vidjela dvije boje – žutu i tirkiznu. Otuda je sve krenula, a iz tih boja vadili smo priču. Slučajnost je ponovno uzela stvari u svoje ruke i predala mi ljude s kojima ću raditi, kao i lokaciju na kojoj će se snimiti spot. Sve će vam biti jasno kad ga pogledate, rekla je Nela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Provjereno dobra ekipa radila je na ovom video spotu kojeg je snimao, režirao i montirao Josip Ninković iz Ninac produkcije. Nelinog partnera u spotu glumi Lujo Kunčević s kojim zajedno uči ploviti onim najizazovnijim vodama – ljubavnim.

 Sigurno se može reći kako Hrvatska ima novu glazbenu zvijezdu koja se odlično snašla u svim glazbenim izazovima, a sada je uspješno zaplovila morem uz novi hit 'Nauči me ploviti'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac