Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uzbudljivo finale uz Catherine Zetu Jones i Tota Cutugna

None Foto: 4

USUSRET VELIKOJ ZAVRŠNICI Davor Dretar Drele i Damir Poljičak u posljednjoj emisiji sezone će nakratko postati Doris Dragović i Mladen Bodalec

Nakon trinaest zanimljivih tjedana i nevjerojatnih transformacija ovosezonskih natjecatelja, došlo je vrijeme da otkrijemo tko je pobjednik pete sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Jedini muški finalist ove sezone, Amel Ćurić, u finalnoj će se emisiji transformirati u pobjednika zagrebačkog Eurosonga 1990., Tota Cutugna.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO U finale showa ušli su Maja, Paola Valić, Katarina i Amel

- Moram priznati da sam očekivao nešto žešće -  izjavio je, ali ususret finalu ne klone duhom. 

- Ako je Toto mogao to izvesti u bijelom odijelu do koljena i pobijediti, mogu i ja -  rekao je Amel. Hoće li ove nedjelje Amel slaviti jednako kao i Toto Cutugno u Zagrebu, ostaje nam za vidjeti. Maja Bajamić će se na pozornici u finalu pojaviti kao Catherine Zeta Jones u mjuziklu Chicago.

- Imam sve, ples, pjesmu, lik i emociju. Volim jazz i prirodno mi jako dobro leži vokalu   zadovoljno je rekla. 

- Najteže će mi biti prepustiti se u ruke plesača na sceni po prvi put. Na sceni prvi put cjelokupno povjerenje mora vladati između nas - izdvojila je svoj najveći strah uoči finala. 

Foto:

- Jedva čekam guštati za kraj! - uzbuđeno je zaključila Maja. Hoće li, osim u nastupu, uživati i u konačnoj pobjedi, doznat ćemo ove nedjelje. U finalu je gljiva Katarini Baban dodijelila transformaciju u pop ikonu Britney Spears, a imat će malih poteškoća jer se pred finale razboljela. 

- Nadam se da će mi promuklost pomoći za Britney - pozitivna je Katarina. 

- Pjesmu nisam morala ni učiti, znam ju jer ju slušam od malih nogu - s lakoćom kaže. 

- Otvorila sam sezonu kao seksi plavuša, zatvaram ju kao seksi plavuša koja je idealan lik za ovakav show - kaže Katarina. Hoće li joj uspjeti unatoč bolesti odnijeti titulu pobjednice, vidjet ćemo u nedjelju. U finalnoj emisiji gledatelji će vidjeti Paolu Valić Bekić kao Celine Dion. 

Foto:

- Samu sebe sam ugodno iznenadila i jako sam ponosna zbog svega ovog. Ovo je bilo iskustvo koje ću pamtiti i pričati unucima - izjavila je. 

- Nije nimalo lagano, dosta je zahtjevno - kaže. 

- Neću se opterećivati s pobjedom na pozornici, bitno je da nastup bude dobar -  zaključila je Paola. 

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Ususret finalu: Tko će odnijeti pobjedu u petoj sezoni showa?

U revijalnom dijelu emisije vidjet ćemo i dva dueta, pa će tako kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez nastupiti Matko Knešaurek i Ana Vilenica, a oboje će se transformirati u suprotan spol. 

Foto:

- Ako se publika dobro zabavi, ja sam sretan! -  istaknuo je Matko. 

- Radila sam na muškoj energiji -  najavila je svoju ulogu u duetu Ana. Davor Dretar Drele i Damir Poljičak u posljednjoj emisiji sezone će nakratko postati Doris Dragović i Mladen Bodalec. 

- Nadamo se da će nastup biti tako dobar da će oni nas proglasiti pobjednicima ove sezone -  šaljivo je rekao Drele.

VIDI OVO: 5 celebrity sex tapeova na koje smo zaboravili!

Komentiraj, znaš da želiš!