Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uzela novac od gaža: Šabanova udovica duguje 235.000 eura?

None Foto: Facebook 6

Komemoracija Šabana Šaulića je zakazana za petak u 11 sati u Skupštini grada, a sahrana odmah nakon toga u 14.30 na Novom groblju u Beogradu, u Aleji velikana...

Gordana Šaulić s djecom Mihajlom, Sanelom i Ildom trenutno proživljava pakao zbog smrti supruga Šabana Šaulića. Obitelj u Njemačkoj čeka rezultate obdukcije kako bi njegovo tijelo prebacili u Beograd gdje je za sutra zakazan sprovod.

Srpski mediji pišu da, ukoliko sve protekne po planu i ukoliko njemačke vlasti sve odobre, će noćas u ponoć Sanela i Mihajlo otputovati  u Beograd vladinim avionom kojim će prenijeti i tijelo Šabana Šaulića.

ČEKA SE OBDUKCIJA Obitelj stigla po Šabana: Pola sata smo se opraštali s tatom

Komemoracija Šaulića je zakazana za petak u 11 sati u Skupštini grada, a sahrana odmah nakon toga u 14.30 na Novom groblju u Beogradu, u Aleji velikana.

Foto: Instagram

Prema pisanju Kurira, udovica Gordana navodno mora vratiti oko 235.000 eura dugova za gaže koje su zakazane do kraja godine. Udovica kralja narodne muzike, koja je bila i njegov menadžer, je navodno uzimala 50 posto od svakog ugovorenog nastupa unaprijed, a od nekih čak i cijeli iznos, piše Kurir.

- Zvala sam ga nekoliko puta, kao da sam osjećala da će se nešto desiti - ispričala je Gordana za Dnevni Avaz poslije kobne nesreće u kojoj je poginuo 'kralj narodne glazbe', u četvrtak 21. veljače.

Šaban je bio iznimno vezan za svoju obitelj.

- Mislim da je čovjek bez  obitelji, djece, unuka, familije, nesretan čovjek. A ja sve to imam, i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapjevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom djecom. Ništa bolje i više ne bih poželio, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih mijenjao, jer sam ostvaren i sretan čovjek. Nisam netko tko „boluje“ od „kula i gradova“. Supruga, djeca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan - rekao je on u jednom od posljednjih intervjua, piše Blic.rs.

ONA CURICA IZ SPOTOVA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: 'Ti nisi s ovog svijeta, kako netko može tako izgledati'

Komentari (55)
  • Pa dobro nikakav problem nije vratit novac koji si vec ranije uzeo, ne razumijem sta je problem To je posteno prema vlasnicima tih klubova da se vrati novac jer saban nece pjevati kod njih

    21. 2. 2019,   11:03
  • Taj je stvarno zlatna jajca nesel.

    21. 2. 2019,   11:13
  • Sramota od naslova! Za avans/predujam (ili po zdravo seljački "kaparu") u svezi koncerata koji su se trebali održati vi pišete kao da se radi o nekim dugovanjima! Sve je to pokriveno ugovorima jer čisto sumnjam da je netko dao predujam ili platio 20-50 tisuća € za koncert a da se nije osigurao ukoliko se koncert ne održi!

    21. 2. 2019,   11:29