Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživa u parku za djecu: Marko Grubnić nakon lava postao miš

None Foto: Instagram/kolaž 10

Stilist Marko Grubnić boravi u Parizu. Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije s pariških ulica i iz luksuznog hotela u kojem je odsjeo. Posjetio je i zabavni park Disneyland.

Ovo je najsretnije mjesto na svijetu. Vratio sam se u djetinjstvo, napisao je na društvenim mrežama stilist Marko Grubnić (36) ispod fotografije na kojoj pozira u pariškom zabavnom parku za djecu Disneyland. 

Svoje pratitelje razveselio je fotografijom pa su mu pisali oduševljene komentare.

- Magično - napisala mu je jedna pratiteljica, a druga je dodala da je Disneyland uistinu naljepše mjesto. 

POHVALE ZA FRIZURU Mačak je postao lav: 'Dugu ću kosu ostaviti sve do kraja ljeta'

Stilist se u Disneylandu počastio i s nekoliko balona u obliku Micky i Minnie Mouse. 

- Borba s balonima - napisao je ispod videa s balonima. 

Foto: Instagram Grubnić je u Pariz otputovao prije nekoliko dana. Na društvenim mrežama sa svojim obožavateljima svakodnevno dijeli fotografije s pariških ulica. Ne skriva svoje oduševljenje 'gradom ljubavi'. Štoviše, nekoliko je puta istaknuo da mu je Pariz najdraži grad na svijetu. Neki dan je na svom Instagram profilu objavio i fotografiju na kojoj za doručkom pozira na terasi hotela Plaza Athenee u Parizu. 

Foto: Instagram - Kakav predivan doručak i još ljepši pogled. Uživaj - napisala je Marku ispod fotografije jedna pratiteljica. Druga je dodala kako je oduševljena načinom na koji se Marko zabavlja i uživa. 

- Samo tako nastavi - poručila mu je. 

Grubnić se po noći slikao i ispred osvjetljenog Eiffelovog tornja. 

Foto: Instagram - Čarolija - napisao je ispod fotografije i tako još jednom oduševio svoje pratitelje. 

- E ova slika je posebna. Kralj Marko, pardon Leto - napisala mu je pratiteljica koja je poznatog stilista zbog nove frizure usporedila s američkim glumcem Jared Letom. 

Inače, Grubnić je posljednjih dana objavio i video iz Pariza na kojem pozira s torbicom marke Dior čija je cijena 18.300 kuna. Da ga za Pariz veže posebna veza dokazao je kada je ispod fotografije iz jednog pariškog restorana napisao: 

"Moji najbolji dani su obično u Parizu. Ne znam što je to s tim gradom i sa mnom, ali svaki put kada boravim u Parizu, osjećam se blagoslovljeno. Pariz i ja definitivno imamo posebnu vezu". 

Komentari (30)
  • Išao plašiti djecu

    13. 7. 2019,   12:59
  • Zanima kakva je Mačkova faca kad spava, ima li i tada isti izraz lica - neprirodno ukočeno cerenje 😀

    13. 7. 2019,   12:36
  • ..godinama sam na ovom portalu jer me to čini "ljepšim". Svašta sam pročitao ,napisao, vidio ali ovo sa...ovim stilistom..je..."vrh"

    13. 7. 2019,   12:54