Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživajte u koktelima i glazbi uživo u baru Cosmopolitan

None Foto: PR fotografije 5

U petak, 15. studenog od 21 sat u baru Cosmopolitan, magazin Cosmopolitan organizira druženje uz najbolje koktele i vrhunska vina te glazbu Ive Ajduković

Zablistajte u zagrebačkoj večeri! Prestižni svjetski magazin Cosmopolitan otvara sezonu zimskih partija zanimljivim putovanjem. U idili istoimenog zagrebačkog wine & cocktail bara Cosmopolitan očekuje nas višeosjetilno jedinstveno iskustvo koje će nas odvesti na put svjetskim metropolama. 

Ako do sada niste znali gdje bi odjenuli  izazovnu haljinu koju ste, eto baš neplanski kupili, ovo je idealna prilika, jer će Vas Cosmopolitan i nagraditi za to! Sredite se kao da ste u New Yorku jer Cosmopolitan bar baš tako i izgleda – svjetski, urbano i moderno.

U petak, 15. studenog 2013. od 21 sat u baru Cosmopolitan, u samom centru grada (Bogovićeva 1), magazin Cosmopolitan organizira druženje uz najbolje koktele i vrhunska vina te glazbu uživo glazbenice Ive Ajduković, djevojke prekrasnog vokala, koja će se pobrinuti da se rasplešete uz glazbu 80-ih, 90-ih i najnovije hitove. Prvih sto posjetitelja očekuje i Cosmopolitan koktel dobrodošlice te brojna iznenađenja koja će Vas oduševiti. 

Budite dio odabranih, upustite se u svijet mašte uz Cosmopolitan! 

https://www.facebook.com/CosmopolitanCaffeWineBar

Komentiraj, znaš da želiš!