Obavijesti

Show

Komentari 51

Uživao u istarskom sladoledu: 'Čuo sam da je ovdje najbolji...'

Uživao u istarskom sladoledu: 'Čuo sam da je ovdje najbolji...'
4

iznenadio sam se kada sam u svojoj slastičarni ugledao glumca Samuela Jacksona glavom i bradom. Došao je u pratnji dvije ženske i dvije muške osobe, priča vlasnik slastičarnice Rabi Ahmeti

VIDEO

Holivudski glumac Samuel L. Jackson (70) uzeo je kratki predah od snimanja filma film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Rovinju i u jutarnjim satima posjetio Pulu. Htio je pojesti sladoled i razgledati jezgru starog grada. 

Pokretanje videa...

00:18

- Iznenadio sam se kada sam u svojoj slastičarni ugledao glumca Samuela Jacksona glavom i bradom. Došao je u pratnji dvije ženske i dvije muške osobe. Imao je naočale pa sam mu prišao i pitao ga ga je li on taj? Nasmijao se i rekao da je, te htio probati sladoled za kojeg je čuo da je najbolji u gradu - rekao je Rabi Ahmeti iz slastičarne 'Zlatna vrata', jedne od najstarijih u gradu otvorene šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Glumac se kaže nije dugo premišljao te je izričito tražilo kuglice sladoleda od višnje i lubenice. Htio je, kaže, malo osvježenje te se obećao vratiti ako bude imao vremena.

- Pitao je imamo li za jesti još nešto osim sladoleda pa samo nabrojao da imamo pizze, morske plodove, mesnu hranu... Upitao sam ga da se slikamo za uspomenu pristao je bez problema. U slastičarni nije bilo nikog u tom trenutku - rekao je na kraju. Holivudski glumac nedavno je posjetio i Motovun gdje je uživao u fritulama. 

Na Brdu filmova, kako se taj mali istarski gradić od milja naziva tijekom ljeta kada se u njemu odvija naš najpoznatiji filmski festival, Jacksona su, kao i sve druge poznate i manje poznate posjetitelje, dočekale, nadaleko poznate, fritule gospođe Nade.

'Ipak mi oprostio': Istrijanka je naljutila Samuela L. Jacksona
'Ipak mi oprostio': Istrijanka je naljutila Samuela L. Jacksona

- Kad je došao, pitala sam ga želi li probati naše fritule, a on je odgovorio da hoće, ali kada se vrati - priča Vukadinović, koja radi na štandu s fritulama koji se nalazi kraj rampe ispod Vatrogasnog doma na motovunskom brdu.

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu