Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Valentina i Vatroslav iz 'Ljubav je na selu' dobili kćer Viktoriju

None Foto: Facebook 5

Par je presretan zbog prinove, a Valentina se pohvalila slikom bebe na društvenim mrežama. Ponosni roditelji nedavno su se zaručili, a već su odabrali i datum vjenčanja...

Vatroslav Tijan (41) i Valentina Curić (26), bivši kandidati emisije 'Ljubav je na selu', postali su jučer roditelji curice Viktorije. Ponosni roditelji upoznali su se u showu, a nedavno i zaručili. Par je presretan zbog prinove, a Valentina se pohvalila slikom bebe na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

Već su se i odlučili i za datum vjenčanja.  - Svadba će biti 27.srpnja i već znam da će biti bajkovito jer ćemo je organizirati na plaži u Ražancu kod Zadra - otkrila nam je presretna Valentina. 

ČESTITAMO! Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete

Vatroslav je svojoj odabranici priredio i posebne zaruke.

- Bilo je posebno i romantično! Svijeće, latice ruža, baloni i srca, i to što je sam s bojom pisao natpise na balone, ispalo je jako lijepo, i još uvijek sam u tom doživljaju. Kleknuo je i držao dva prstena i pitao 'hoćeš li se udati za mene'. Bio je jako smiješan, pustila sam ga malo da kleči - iskrena je bila Valentina.

Foto: Facebook

 

- Dao mi je čak dva prstena, kaže da je imao viška novaca pa da izaberem pošto sam ja dosta zahtjevna, valjda će mi jedan od ta dva odgovarati - šali se Valentina. Tvrdi kako nije očekivala da će je zaprositi u stanu jer je smatrala da će to napraviti negdje gdje ima puno ljudi. Ipak, Vatroslav ju je oduševio i prosidba joj se jako svidjela.

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Komentari (21)
  • Vise uspjeha u demografskoj obnovi ima RTL nego hatezejeva gospođa ministarka

    22. 2. 2019,   09:25
  • Cestitke mami i tati😊 a bebica, da bude zdrava❤

    22. 2. 2019,   09:15
  • Apartmani rade cuda

    22. 2. 2019,   09:34