Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Valentinovo stiže: Odlična ideja za 'dejt' uoči Dana zaljubljenih

None Foto: DPA/Pixsell 3

S obzirom na to da većina poklone odabire u posljednji tren, učinite ove dane ususret Valentinova posebnim uz CineStar kina koja imaju odličnu ideju kako proslaviti mjesec ljubavi

Povijest Valentinova datira još od doba starog Rima, kada je svećenik Valentin odbio poslušati naredbu cara Klaudija II. o zabrani ženidbe i zaruka vojnika kako bi nesmetano mogli ići u rat. Zbog svoje odlučnosti u potajnoj ženidbi parova, Valentin je 14.veljače pogubljen po naredbi cara.

Vrlo brzo nakon pogubljenja narod Valentina proglašava svecem te taj datum ostaje u povijesti zapisan kao Dan zaljubljenih. Danas je Valentinovo dan posvećen izražavanju ljubavi, a na Dan zaljubljenih, 14. veljače cijeli svijet slavi ljubav.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Ljubavni parovi Valentinovo doživljavaju kao pravi mali praznik, a gotovo je nezamislivo ne pokloniti mali znak pažnje boljoj polovici. S obzirom na to da većina poklone odabire u posljednji tren, učinite ove dane ususret Valentinova posebnim uz CineStar kina koja imaju odličnu ideju kako proslaviti mjesec ljubavi i iznenaditi svoje najdraže.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

U periodu od 01. do 11. veljače u CineStaru ili Kaptol Boutique Cinema pogledajte neki od najnovijih filmskih hitova, fotkajte se u paru, a fotku objavite na Facebooku ili Instagramu uz hashtag #ValentinovouCineStaru. Time sudjelujete u CineStarovom nagradnom natječaju gdje deset parova može osvojiti izlazak za dvoje u CineStar i vrijedni L'Occitane paket.

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsell Foto: DPA/Pixsell

Više informacija kao i pravila nagradnog natječaja o Valentinovu u CineStaru pročitajte na web stranici CineStara.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!