Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Valjda će me supruga obavijestiti o razvodu

None Foto: Ivo Čagalj

Sve dajem za svoju djecu, suprugu, obitelj... Jelena nema nikakvih dokaza za optužbe protiv mene. Ovo je smiješno, tvrdi Siniša Vuco

Jelena jednima priča da je razlog moje agresivnosti to što alkohol miješam s tabletama za smirenje, a drugima da ga pijem uz tablete za srce. Eto. Ona jednostavno ne zna što priča. Moja žena nema nikakvih dokaza za sve ono za što me optužuje. Sve je to laž, tvrdi Siniša Vuco (36). Supruga Jelena (33) optužila ga je da ju je počeo šamarati još prije osam godina. Zamjera mu i to što je brak zanemario zbog izlazaka s konobaricama. Njoj nije dao da s prijateljicama navečer ode na kavu, niti da sa sestrom ide u kino.- Pa to je smiješno. Ona je majka troje malodobne djece. S njima i rodbinom može izaći gdje i kada hoće. Ali, izgleda da je ona opsjednuta izlascima. Ja joj ništa ne branim, neka ide van, ali u okviru svojih prava i obveza kao majke i supruge. A što se žena tiče, pa moram ja raditi pjesme i za pjevačice, a ne samo pjevače - govori Vuco. Dodaje da za pokretanje brakorazvodne parnice, koju najavljuje njegova supruga, još nema pojma.
- O razvodu znam koliko i vi. Nadam se da će mi Jelena poslati nekakvu obavijest o razvodu. Nakon što je otišla na policiju i sve neistine ispričala o meni, mi smo ipak razgovarali. Ali ne o tome, nego o djeci za koju se i ja brinem - rekao je pjevač. Dodaje da sina Vilibalda (11) redovito vozi na nogometni trening, kao i kćeri Katarinu (10) i Brigitu (8). Vuco kaže da nema vremena za svađe sa jer radi na novom albumu, koji izlazi nakon tri godine stanke.

Komentari (1)
  • ja te ne bih obavijestila

    14. 11. 2007,   09:45