Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vanja Rupena: Nije riječ o striptizu, to ne bih snimila

None Foto: Goran Stanzl

Vanja Rupena zgraža se nad golotinjom, a ulogu u talijanskom showu "Ciao Darwin" opisuje kao kombinaciju plesa, pjevanja i glume

Među tisućama prijavljenih djevojaka iz cijele Italije za angažman u jednom od najgledanijih talk showova u Italiji izabrali su Miss Hrvatske 1996. godine Vanju Rupenu (29).
- To je stvar iskustva. Snimila sam hrpu spotova, nosila revije diljem svijeta... Rekli su mi da zračim pozitivnom energijom - objašnjava Vanja, koja zadnjih godina živi i radi u Milanu.
- Ne smatram da sam u showu obična plesačica jer Nena, tamnokosa djevojka iz Crne Gore, i ja pjevamo, plešemo, glumimo, improviziramo skečeve... - priča bivša Miss.
Prije nekoliko godina bila je zaštitno lice za satove i nakit Breil, a u jednoj od reklama djevojka jako sličnih crta lica njoj pozira gola.
- Ne, ne bih se tako snimila. Grozim se golotinje - kaže Vanja.
O iznosu honorara koji prima na Berlusconijevoj televiziji Vanja tek kaže da je “isplativije nego manekenstvo”. Umažanku je prije 11 godina otkrila Tihana Harapin Zalepugin. Vanja je tada bila rukometašica, no Tihana ju je nagovorila da postane model.

Komentari (1)
  • O.K......juče smo rekli svoje...ne zanima nas više...očito

    23. 11. 2007,   11:49